ГЕРБ тръгна във Велико Търново към победата си на изборите

...
ГЕРБ тръгна във Велико Търново към победата си на изборите
Коментари Харесай

ГЕРБ и СДС представиха листата си за европейските избори пред близо 4000 души във Велико Търново

ГЕРБ потегли във Велико Търново към успеха си на изборите за Европейски парламент на 26 май.

Близо 4000 симпатизанти на партията, другари и съидейници приветстваха претендентите за евродепутати на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили и по този начин изрично демонстрираха своята поддръжка към най-голямата и мощна партия в страната, която е част от огромното семейство на Европейската национална партия.

„ Благодаря ви, другари, че на 26 ще подкрепите демократична и европейска България в обединена Европа “, съобщи вторият в листата на ГЕРБ Андрей Ковачев.Той прикани всички да не вършим опити и да се връщаме обратно, което би било голям риск за родината ни. Много е значимо да гласуваме, с цел да може да продължим напред, да покачваме приходите, стандарта на живот, да бъдем равни на другите европейски нации. Свободата и демокрацията не са даденост, за тях та се борим всеки ден, съобщи Ковачев.



Най-младият евродепутат в историята на Европейския парламент Андрей Новаков сподели, че във Велико Търново България е на всеки ъгъл, а българският дух е на всяка крачка. Вие сте измежду най-гордите българи, които познавам. Вие сте повода да продължим! Трябва да се сте горди с това, което постигнахме. И когато е тежко, обръщайте се към резултатите. Никой в актуалната история на България не е постигнал повече от ГЕРБ. И нямаше да успеем без вас, добави Новаков.

Таксите за преводи в евро понижиха 10 пъти и по този начин отпадна един двоен стандарт в Европа. Това е единствено една от заслугите на четвъртата в листата на ГЕРБ Ева Майдел. "Благодаря ви за това, че сте тук, за цялостната зала, че ни мотивирате и съумяваме дружно, сподели тя. Ева Майдел призна, че в остарялата столица и района се усеща като вкъщи си, тъй като хората са топли и заредени. За разлика от нашите съперници, ние не сме дилетанти и не работим срещу нашата страна ", сподели тя.



„ При държавното управление на ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов, с поддръжката и на Европейската национална партия, България още веднъж става фактор в Европа и се трансформира в водач на Балканите. Имаме постоянен стопански напредък, започнаха да порастват и приходите. Да – всички ние желаеме това да стане по-бързо. Всички ние желаеме проблемите да бъдат решавани на момента, улиците да са асфалтирани, всички учебни заведения и детски градини да са ремонтирани, заплатите да бъдат високи. Спомнете си, обаче, през какъв брой политически катаклизми минахме и през последните 30 години, само че и през последните осем години? 6 държавни управления се смениха единствено до момента в който аз съм кмет на Велико Търново. И всякога, когато Българска социалистическа партия вземе властта, се връщаме в изходно състояние “, регистрира регионалният координатор на ГЕРБ и кмет на Велико Търново инж. Даниел Панов.

Изборите на 26 май са значими, доста значими! България и българският народ би трябвало мощно да кажат „ НЕ “ на всеки един опит страната ни да бъде отклонена от своя европейски път на развиване. А това може да стане само с победа на ГЕРБ и Европейската национална партия, сподели Панов.. Той прикани хората да не се поддават на политически внушения, провокации, операции, целящи да възкресят статуквото на Българска социалистическа партия – особено със спрени еврофондове, голям недостиг, безработица, достигаща 14-15%, отлив на вложения, контрабанда и корупция, съмнение от европейските ни сътрудници.



„ Участвам с ясното схващане да подкрепим европейското бъдеще на България. Ние нямаме с ГЕРБ разлики във връзка с европейската и външна политика на България Длъжни сме да създадем всичко допустимо, с цел да няма отклонения. Другите сили и най-много Българска социалистическа партия желаят да отклонят страната от европейския път. Те сложиха в листата си персони като Румен Гечев, който банкрутира България. Ние сме длъжни да поддържаме бъдещето на България в мощна Европа “, напомни на собствен ред претендентът за евродепутат Илия Лазаров.



На 26 май следва тежка борба за Европа, такава, каквото желаеме да я виждаме – обединена и мощна, а не разпокъсана, каквато желаят да я видят извънредно десни, извънредно леви, популисти и евроскептици. Така се обърна към залата ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов. По думите му, най-важната борба е с Българска социалистическа партия, правоприемник на незаконната Българска комунистическа партия. След всяко тяхно ръководство, следват години, с цел да се решат проблемите, които те са основали. Затова на 26 май би трябвало да гласуваме за мощния тим на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили - прелестен тим от хора, които са потвърдили какво могат и в Европа, и в България, съобщи Христов, представен от пресцентъра на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР