ГЕРБ спечели тези избори, но припомням че през 2007 година,

...
ГЕРБ спечели тези избори, но припомням че през 2007 година,
Коментари Харесай

Душана Здравкова: Оставките в ГЕРБ няма да решат нещата

”ГЕРБ завоюва тези избори, само че напомням че през 2007 година, когато още не бяха структурирани добре партийните звена, тъй като нямаше и 6 месеца от основаване на партията, ГЕРБ имаха 5-има депутати, а в този момент – с впрегнат целия институционален механизъм, всички партийни структури, са 6. За каква огромна победа може да се приказва ”.
Това сподели за БНР Душана Здравкова - един от учредителите на гражданско съдружие

„ Граждани за европейско развиване на България “, а по-късно и евродепутат от партия ГЕРБ. Тя разяснява и ниската изборна интензивност на евровота:

„ 70% от българските жители в действителност не имат вяра в партийния модел, не имат вяра в това, което им оферират партиите макар големия финансов запас, с който разполагат “.

Намеренията на водача Бойко Борисов да прочисти партията, тя разяснява по този начин:

„ Аз съм жител. Партийната работа си е на функционерите вътре! Мен ме интересуват резултатите. Аз запитвам по какъв начин ще се засилват тези 70%, които не гласоподаваха на тези избори? Как ще се създадат европейските политики и политиките в една страна? Ще има ли визионери, ще има ли смяна във философията, в концепцията, тъй като единствено такава смяна може да докара в смяна на модела. Всичко друго - дали едни магарета ще бъдат сменени с други, дали 5, 15 или 55 оставки ще бъдат признати - това няма никакво значение, в случай че няма промяна на визията и на модела. Оставките няма да решат нещата. Ще ги решат, дотолкоз и колкото се разреши на жителите да вземат участие. Все още съществува късмет - сдружението съществува, то е похлупено. … Може да се направи по този начин, че още веднъж да проработят клубовете в другите градове, може да се събере тази маса от хора с сила, с цивилен заряд, който да донесе смяната. Иначе вътрешнопартийната работа си е работа на партийните функционери “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР