ГЕРБ след ваканцията ще вкарат същия текст за приватизацията, на

...
ГЕРБ след ваканцията ще вкарат същия текст за приватизацията, на
Коментари Харесай

Росен Миленов за Фрог: С поправките „Домусчиев” се прави амнистия на криминалния капитал

ГЕРБ след ваканцията ще вкарат същия текст за приватизацията, на който президентът наложи несъгласие, няма да има ремонти. Затова провеждам митинг.
От през днешния ден до петък от 8.30 до 21 часа ще съм пред Народното събрание, който желае ни поддържа да заповяда. Това съобщи уредникът на митинга Росен Миленов, който е някогашен чиновник на ГДБОП и ДАНС.

ГЕРБ след ваканцията ще вкарат същия текст за приватизацията, на който президентът наложи несъгласие, няма да има ремонти. Затова провеждам митинг. От през днешния ден до петък от 8.30 до 21 часа ще съм пред Народното събрание, който желае ни поддържа да заповяда. Това съобщи уредникът на митинга Росен Миленов, който е някогашен чиновник на ГДБОП и ДАНС.

Не очакавам огромна поддръжка, тъй като хората са обезверени. Протестите бяха опорочени, зад тях заставаха неофициални стопански и политически групи.

Цветанов съобщи ясно, че няма да има ремонти, а ще има преформулиране. Много добре го познавам от времето, в което съм бил в ГДБОП и знам какво ще направи: ще успокои пристрастеностите, след което поправките „ Домусчиев” ще ги вкара сред някое гласоподаване. Целта е да се направи прошка на престъпния капитал, който ръководи България – другарите с куфарите.

Вижте какво още сподели Росен Миленов на 26 юли в рубриката Интервю.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР