ГЕРБ ще внесе официален сигнал срещу депутата от ГЕРБ Таско

...
ГЕРБ ще внесе официален сигнал срещу депутата от ГЕРБ Таско
Коментари Харесай

ГЕРБ дава на прокурор Таско Ерменков заради поста му за опасната вода


ГЕРБ ще внесе формален сигнал против депутата от ГЕРБ Таско Ерменков поради скандалния му пост във Facebook за "опасната " вода на София, написа БЛИЦ.
Вчера Ерменков разгласява провокативно известие в обществените мрежи. Появиха се съмнения, че изкуствената нервност цели да внесе суматоха измежду жителите на столицата.
Самият Ерменков постоянно хвърля фойерверки из медиите. Експерти са на мнение, че сходно заиграване със страховете на хората, е рисково и може да докара до непоправими последствия.
От ръководещата партия реагираха незабавно и депутатите от ГЕРБ Станислав Иванов и Александър Иванов оповестиха, че ще алармират прокуратурата и ДАНС за фейсбук статус на народния представител от левицата.
Двамата депутати и ръководителят на екологичната комисия в Столичния общински съвет Лорита Радева опровергаха на ексклузивен брифинг през вчерашния ден в централата на партията информацията за отравяне на питейната водата на София.
"По всички данни на лабораторни проучвания, които реализира „ Софийска вода”, отсъстват каквито и да е учредения да се твърди за смяна във физико-химичните, органолептичните и микробиологичните качества на водата на София ", сподели Радева.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР