ГЕРБ ще внесе официален сигнал срещу депутата от ГЕРБ Таско

...
ГЕРБ ще внесе официален сигнал срещу депутата от ГЕРБ Таско
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ! Бойко Борисов дава БСП на прокурор заради "опасната" вода на София!

ГЕРБ ще внесе формален сигнал против депутата от ГЕРБ Таско Ерменков поради скандалния му пост във Facebook за " рисковата " вода на София, научи БЛИЦ.

Вчера медията ни разкри преди всички, че Ерменков е разгласил провокативно известие в обществените мрежи.

Появиха се съмнения, че изкуствената нервност цели да внесе суматоха измежду жителите на столицата. Самият Ерменков постоянно хвърля фойерверки из медиите, с цел да помпа спихналия си рейтинг.

Експерти са на мнение, че сходно заиграване със страховете на хората, е рисково и може да докара до непоправими последствия.

От ръководещата партия реагираха незабавно и депутатите от ГЕРБ Станислав Иванов и Александър Иванов оповестиха, че алармират прокуратурата и ДАНС за фейсбук статус на народния представител от левицата.

Двамата депутати и ръководителят на екологичната комисия в Столичния общински съвет Лорита Радева опровергаха на ексклузивен брифинг през вчерашния ден в централата на партията информацията за отравяне на питейната водата на София.

След нервност с „ отровна” вода в София: Категорични уверения, че не е рискова
Радева уточни, че всички проучвания, които се правят непрекъснато на питейната вода на столицата, не демонстрират отклоняване в качеството ѝ.

По всички данни на лабораторни проучвания, които реализира „ Софийска вода”, отсъстват каквито и да е учредения да се твърди за смяна във физико-химичните, органолептичните и микробиологичните качества на водата на София, сподели Радева.

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР