ГЕРБ ще подкрепи правителството в парламента, ако управляващите поискат допълнителни

...
ГЕРБ ще подкрепи правителството в парламента, ако управляващите поискат допълнителни
Коментари Харесай

Борисов обеща подкрепа за спешни военни разходи

ГЕРБ ще поддържа държавното управление в Народното събрание, в случай че ръководещите изискат спомагателни средства за военни разноски. Това разгласи водачът на партията Бойко Борисов. Той прикани бързо да се направи проект за следствията. Борисов изброи голям брой артикули, чиито импорт у нас ще бъде усложнен. Той разяснява, че туристическият сезон евентуално е провален. Борисов добави, че би трябвало да се провежда " кулоар " за живеещите в Украйна българи и акцентира, че единствено в Одеска област те са към 130 хиляди души.

" Аз желая да знаят ръководещите и президентът, че в наше лице могат да имат поддръжка, в това число с изключителни ограничения, касаещи отбранителната ни мощност – в случай че вкарат в Народното събрание да се гласоподават пари за незабавни потребности ", сподели Борисов.

Той добави, че ГЕРБ няма да поддържат в Народното събрание декларация, в случай че в нея отсъства дефиниция за наказания против Русия.

Без да загатва, той го разкритикува за изказването, че не би трябвало да се бърза с определението " война " за това, което се случва в Украйна.

" Както и да се пробват да го назовават, това си е война, война с жертви ", разяснява някогашният министър председател.

Той добави, че чул, че всички европейски водачи, които гледали речта на Путин, не съумели да вдървен главните послания.

" Аз го гледах онлайн, знам съветски. И като психолог го гледах. Той излъчваше мощ, убеденост, експанзия, решителност и я показва. Още тогава те трябваше да се сетят какво ще се случи. И че Олимпиадата свърши е неделя. Това е доста значимо, тъй като виждате китайската позиция ", съобщи Борисов.

Той съпостави войната с футболен мач, по време на който се сбиват двама футболисти, а всички други тичат да ги разтървават, само че алените картони ще се отразят на всички. Борисов прикани за решителни наказания, само че и за дипломатически опити да се спрат военните дейности.

" Неслучайно споделих, че в случай че беше канцлерът Меркел, това нямаше да се случи. Защото беше доста мощен водач и можеше да балансира сред Минските съглашения, Северен поток, връзките с Русия ", сподели Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР