ГЕРБ ще падне от власт в момента, в който стъпчат

...
ГЕРБ ще падне от власт в момента, в който стъпчат
Коментари Харесай

Волен Сидеров: ГЕРБ ще падне от власт в момента, в който стъпчат Атака

ГЕРБ ще падне от власт сега, в който стъпчат " Атака ", предизвести водачът на партията и кандидат-кмет на София Волен Сидеров в изказване пред партийната си телевизия.

Още от основаването си ГЕРБ работят против " Атака " и заповедта, дадена им от западно посолство, е да унищожат партията на кандидат-кмета, като за тази цел раздуват Вътрешна македонска революционна организация, разясни Сидеров. Неговата партия е част от ръководещата коалиция ГЕРБ - Обединени патриоти и остана там даже и откакто бе изгонена от патриотичното обединяване, в което в този момент влизат единствено Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ.

" Като човек с опит, споделям ясно, че сега, в който изчезне " Атака ", ГЕРБ освен няма да съществува, а с гръм и тропот ще се провали и ще заплаща доста тежка цена за това, което е правил ", предвеща Сидеров.

В дните на предизборната акция той прибегна до познатия си боеприпас от средства – зрелищни кавги и провокации, с цел да активизира оредяващия електорат на " Атака ", която на европейските избори през май т.г. получи 1% от гласовете.

Сега Сидеров твърди, че социологическите изследвания са " поръчкови " и поради това огромните малките екрани не го канят на диспути със посочените за любимци Мая Манолова или Йорданка Фандъкова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР