ГЕРБ ще гласува против предложението на ДПС да отпадне проверката

...
ГЕРБ ще гласува против предложението на ДПС да отпадне проверката
Коментари Харесай

ГЕРБ ще гласува против предложението на ДПС да отпадне проверката на сигнали срещу политици

ГЕРБ ще гласоподава срещу предлагането на Движение за права и свободи да отпадне инспекцията на сигнали против политици.

Това сподели на конференция в Разград националният представител Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е... към профила, представена от Българска телеграфна агенция. Тя уточни, че антикорупционният закон ще бъде прегледан от правната комисия на Народното събрание на следващия ден на второ четене. Атанасова счита, че освен отчетите от нашите европейски сътрудници, само че и чувството на цялото ни общество е, че корупцията и битката с нея би трябвало да стартира от високите етажи на властта.

Ние от ГЕРБ постоянно сме показали освен воля, само че и резултати, когато има даже и минимум подозрение за каквото и да е. Можем да носим отговорност и да няма политически чадър над никой, без значение на каква служба е, уточни депутатът. Тя добави, че ГЕРБ е партията, която и в границите на 43-то Народно заседание поддържаше антикорупционния закон и гласоподава за него и в този момент ще постави оптимални старания да бъде признат до края на годината.

Относно промяната на ръководителя на Общинския съвет в Разград Атанасова сподели, че съгласно нея това е проява на безпринципно обединяване. Тя смята, че евентуално промяната ще има и отрицателен резултат върху работата на локалната власт, защото новият ръководител е от опозиционна партия на кметския екип. За мен ще бъде изненада, в случай че ръководителят на Общинския съвет се абстрахира от волята на политическата си група и показва друг метод на държание в полза на решенията за община Разград, добави Атанасова.

Народният представител от Разградския изборен регион направи и къс доклад за своята активност от началото на мандата си. Тя означи, че през този интервал за Лудогорието са финансирани планове на размер на 7 милиона лв.. Като триумф тя регистрира и запазването на учебните заведения в община Исперих. За идната година целите в работата на депутата остават непроменени, като един от тях е подобряването на пътната инфраструктура, което е и главното предпочитание на жителите на региона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР