ГЕРБ се намира в най-ниската си точка към момента. Това

...
ГЕРБ се намира в най-ниската си точка към момента. Това
Коментари Харесай

Журналист: Харизанов има склонността към предателство, характерна за адептите на ГЕРБ

”ГЕРБ се намира в най-ниската си точка все още. Това сподели за седмичното обзорно предаване „ Метроном “ на Радио „ Фокус “ политическият анализатор Георги Харизанов. Той означи, че абсурдът с жилищата е нанесъл голяма вреда върху партията.
Целта на обединенията на ГЕРБ с по-малки обединения е да разбие мита, че дясното обединяване ще се състои към ДСБ, изясни Харизанов. Странен е апелът на Борисов за обединяване против „ пълзящата тирания “, разяснява политическият анализатор. ", чета в всякакви уеб сайтове.

За мен като елементарен консуматор и четец на политическите вести, мнението на Харизанов няма никакво значение, даже когато е правилно. Не знам дали Харизанов се пробва нескопосано да се еманципира от групата на ентусиастите на ГЕРБ и от своя сътрудник по тенис Борисов и тази равноправност няма особена тежест, само че тя ненапълно е потребна, тъй като щрихира финално процеса, картината и облика на склонността към изменничество, присъщи за адептите на ГЕРБ.

Харизанов по нищо не се разграничава да вземем за пример от Методи Андреев и сходните му, които освен приветстваха Бойко, само че и съучастваха в безобразията му. А това, че Харизанов го титулуват като политически анализатор, би трябвало да се възприема единствено откъм смешната му страна.

Любо Кольовски, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР