ГЕРБ-СДС трябва да предложат свое правителство с премиер Бойко Борисов.

...
ГЕРБ-СДС трябва да предложат свое правителство с премиер Бойко Борисов.
Коментари Харесай

Евродепутат: ГЕРБ да предложат правителство с премиер Борисов! Да се види разликата с карикатурите

ГЕРБ-СДС би трябвало да предложат свое държавно управление с министър председател Бойко Борисов. Това ще бъде държавно управление на отговорността към България. Нека хората да видят неговия състав, да съпоставят препоръчаните за министри с карикатурите, които Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България бяха курдисали за министри в държавното управление на Кирил Петков. Които депутати от изгубилите изборите партии имат ум в главата си ще го поддържат. Да, това ще бъде държавно управление на малцинството, само че България ще стартира да излиза от рецесията.

Които депутати си вършат други тънки сметки ще бъдат само отговорните за продължаването на рецесията, за омразата, която ерозира връзките сред хората, а евентуално и за злополуката на страната. Към момента най-големи мераклии да продължи рецесията и омразата у нас са Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България и Възраждане. Движение за права и свободи стоят в профил и гледат сеир, а файтон партийката на Стефан Янев точи лиги за мандат. Възможно е да го получи, само че надали ще сполучи. И рецесията ще продължава. Защото откакто няма предпочитание за държавно управление на националното единодушие е обикновено да има държавно управление на националната отговорност. А такава отговорност може да прояви единствено обединението ГЕРБ-СДС. Останалите партии преследват свои тяснопартийни цели или казано по-точно – партизанстват. Не е ли парадокс да вземем за пример от Политическа партия да настояват, че ще бъдат съпротива преди още да знаят какво ще бъде държавното управление? Всъщност те не престават да обслужват тактиката на президента Радев за още и още рецесия в България. Което потвърждава, че не са проевропейска партия.

Такава е обстановката при започване на втората седмица след изборите. В началото на демокрацията само Българска социалистическа партия пречеше интензивно на България. Днес, на 32 година на демокрацията, мераклиите да пречат на отечеството ни са доста повече. Но любопитното е, че всички те се въртят все към същата Българска социалистическа партия. Такива са Политическа партия и Демократична България – патерици на Българска социалистическа партия. Сякаш невидима пъпна шнур ги свързва. Дали е фамилно-родова, олигархична или ченгесарска, времето ще покаже. Но е реалност, че ги свързва. И че политическите им дейности са ориентирани към продължаваща дестабилизация на страната, което обслужва идеално политиката на Кремъл.

И още веднъж ще повторя. ГЕРБ-СДС би трябвало да предложат свое държавно управление и по този начин да изпълнят дълга си към България! Тези партии и депутати, които не одобряват това държавно управление ще се демаскират като съперници на България.

От Facebook профила на евродепутата Александър Йорданов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР