ГЕРБ–СДС спази традицията и откри кампанията си в Хасково с

...
ГЕРБ–СДС спази традицията и откри кампанията си в Хасково с
Коментари Харесай

Делян Добрев: Галопираща инфлация и обедняване на хората, защото от 2 години няма държава

ГЕРБ–СДС съблюдава традицията и откри акцията си в Хасково с водосвет. Кандидатите за национални представителите, водени от Делян Добрев, показаха главният приоритет за ГЕРБ-СДС за новия управнически мандат: справяне с високите цени и обедняването на хората. Това оповестиха от  пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ С всеки минал ден страната замязва от ден на ден на 1997 година. Имаме галопираща инфлация, парите се обезценяват, цените на стоките в магазините стават непостижими. Стигнахме до там, че в питателните магазини в България, стоките са двойно по-скъпи, в сравнение с във веригите в Европа. Служебният кабинет сподели, че надценките в комерсиалните вериги са съвсем 100 %. Това е безсрамие, в никакъв случай не го е имало в тази страна. Търговците си го разрешават, тъй като страна няма, ръководство няма! “, безапелационен е лидерът на листата на ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

 

„ Във всички години, в които ние сме управлявали, инфлацията беше сред 0 и 2%. Заеми съвсем не се теглиха, нарастването на приходите се усещаше от хората. Сега хората обедняват и на това би трябвало да се постави край! 1000 лева през днешния ден изобщо не са това, което бяха преди 2 години.

 

Нашата акция ще е фокусирана към разрешаването на най-големия проблем на хората- инфлацията, цените и обедняването на хората. Ние сме единствената партия, която споделя, че това е най-големият проблем и знае по какъв начин да го реши, тъй като ГЕРБ е потвърдила в предишното, че се е справяла с този проблеми “, безапелационен е Делян Добрев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР