„ГЕРБ – СДС ще внесе предложения по различни сектори на

...
„ГЕРБ – СДС ще внесе предложения по различни сектори на
Коментари Харесай

СЛЕД СРЕЩАТА С КНСБ: ГЕРБ внасят предложения за 200 млн. лв.

„ ГЕРБ – Съюз на демократичните сили ще внесе оферти по разнообразни браншове на стойност към 200 млн. Най – огромното предложение е за осъществяване на настояванията на служителите на реда, там предлагането ще е към 150 млн. Ще имаме оферти с сферата на културата и за чиновниците на Национален осигурителен институт “. Това съобщи Деница Сачева, някогашен обществен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Имаме към този момент планове, тези наши оферти са премислени авансово, към този момент сме ги обсъждали с всички от бюджетна комисия “, сподели още Сачева и разясни, че средствата ще дойдат от финансови разноски, както и от други благоприятни условия.

Томислав Дончев, заместител – ръководителят на ГЕРБ, акцентира, че единствено европейското финансиране, което имаме да похарчим до края на годината е 8 милиарда, в случай че не желаеме да загубим пари. „ Определено има запас във връзка с финансовите стратегии, макар че не харесваме метода, в който капиталовите разноски се втечняват. Ще бъдем внимателни, преднамерени и деликатни, тъй като не харесваме метода с изкуствено увеличение на приходите, само че всяко от предложенията ни ще има явен приходоизточник “, разяснява още Дончев.

Христо Терзийски, някогашен министър на вътрешните работи и сегашен народен представител също от ПГ на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили разяснява, че ще внесат оферти за промени Министерство на вътрешните работи на обща стойност 150 млн. „ Има някои чиновници по закона на Министерство на вътрешните работи, други са държавни чиновници, а трети са по Кодекса на труда. В момента от КНСБ имаше представители на другите синдикати, към този момент е въпрос на решение на политическото управление на самото систематизиране на общата сума, а тя се отпуска за разход за личен състав “, разясни още Терзийски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР