ГЕРБ-СДС са сложили ръчната спирачка на инфлацията в страната, заяви

...
ГЕРБ-СДС са сложили ръчната спирачка на инфлацията в страната, заяви
Коментари Харесай

Борисов: Този, който ми пожелаваше да си седя на диванчето - седна той

ГЕРБ-СДС са поставили ръчната спирачка на инфлацията в страната, съобщи в Пазарджик Бойко Борисов и добави, че в границите на идващия месец ще забележим пик в цените, а по-късно нещата ще се успокоят.

Борисов се похвали, че с помощта на препоръчаните от парламентарната им група промени в бюджета, бизнесът ще получи своите обезщетения за ток, както и са отпуснати спомагателни средства за служителите на реда, пожарникарите и медиците. Религиозните храмове също няма да заплащат от скъпия ток, още веднъж с помощта на измененията препоръчани от ГЕРБ-СДС.

Борисов приказва още за цените на тока, газа и горивото и по какъв начин те да бъдат свалени.

" Виждате ли ме изолиран? Я да видя по какъв начин наподобявам в изолираност? Е, този, който ми пожелаваше да си седнал съм на диванчето - седна той. Има карма в живота. Токът може умерено да се върне на 100 лева и въглищата и нуклеарното гориво, и атомните реактори, и Мариците - всичко е българско. Ресурсът е български. Редкият късмет имаме да имаме рафинерия, която да употребява на ниска цена нефт. Сложи таван на цените. Говорят в този момент за 25 ст. - те още не могат да схванат по какъв начин ще става, какъв е софтуерът ", сподели Борисов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР