ГЕРБ-СДС поискаха анкетна комисия да разследва факти и обстоятелства около

...
ГЕРБ-СДС поискаха анкетна комисия да разследва факти и обстоятелства около
Коментари Харесай

Казусът "Чешнегирово": ГЕРБ-СДС искат комисия да провери случая със смъртта на военен

ГЕРБ-СДС желаеха анкетна комисия да проверява обстоятелства и условия към гибелта на боен, обвързван с проблема " Чешнегирово ". От партията на Бойко Борисов излязоха с декларация в Народното събрание.

31-годишният старши лейтенант Тодор Манчев беше открит прострелян дни след нахлуването по простъпка на американски елементи в завод в пловдивското село Чешнегирово. Работи се по версията самоубийство.

Бившите ръководещи оповестиха, че разполагат с информация за нарушавания и корист със служебно състояние, обвързвана със случая.

“Имаме информация, че отчет е възложен от министър Панайотов навръх тези, които са посочени, че се пробват да прикрият случая, а точно полковник Сотиров - шеф на работа „ Военна полиция “. Лейтенант Манчев е подлаган на напън да промени показанията си и да поеме цялата виновност по случая “, съобщи Даниел Митов.

Министерството на защитата разгласи, че се въздържа да разяснява в елементи поради следствието по случая. Но от ведомството оповестиха, че министърът на защитата не е наказвал старши лейтенант Тодор Манчев и че в декларацията на ГЕРБ-СДС има " манипулативни изказвания и погрешни внушения, като е сбъркано даже и военното звание на офицера ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР