ГЕРБ-СДС настояване Румен Радев да поеме политическата отговорност като освободи

...
ГЕРБ-СДС настояване Румен Радев да поеме политическата отговорност като освободи
Коментари Харесай

ГЕРБ поиска незабавно отстраняване на здравния министър

ГЕРБ-СДС гледище Румен Радев да поеме политическата отговорност като освободи служебния здравен министър доктор Стойчо Кацаров . Това изиска на брифинг в Народното събрание някогашният здравен министър Костадин Ангелов .

Ангелов сподели, че желаят това поради неуспеха на имунизационната акция, несправедливата методика за медиците, работещи на първа линия, заради която доста лекари не желаят да влизат в коронавирус отделения. 

" Има рецесия с " Ремдесивир ". Има рецесия с О2 ", добави още той. 
 Ангелов: Здравното министерство се подигра с лекарите най-брутално Ангелов: Здравното министерство се подигра с лекарите най-брутално
Няма да подкрепим импортирания законопроект за актуализация на бюджета на НЗОК по една доста елементарна причина – постоянно сме се съобразяв...

От своя страна Николина Ангелкова съобщи, че са " срещу " да се лимитират и затварят бизнеси, в случай че няма обезщетения за тях. 

Тя разяснява, че служебният кабинет не се оправя със обстановката, а служебният здравен министър доктор Стойчо Кацаров не чува настояванията на бизнеса, както и че нямат проект за деяние.

" Очевидна е немощта на здравния министър в оправянето с рецесията, не знам дали този човек изобщо слуша какво му споделя бизнеса ", разяснява Ангелова. 

Тя прикани служебният кабинет да пояснят от кое място ще дойдат парите за новите ограничения и по какъв начин тъкмо ще работят.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР