ГЕРБ-СДС настояваме правителството да вземе незабавни и компетентни решения, с

...
ГЕРБ-СДС настояваме правителството да вземе незабавни и компетентни решения, с
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС настояваме общините, образователните, културните, здравните и социалните заведения да бъдат 100% компенсирани за цените на електрическата енергия100% компенсиране, цените на енергията

„ ГЕРБ-СДС настояваме държавното управление да вземе незабавни и способени решения, с които да компенсира 100% увеличените сметки за ток на общините, общински предприятия и търговски сдружения, в това число детски градини и ясли, старешки домове и други общински обществени заведения. Да се компенсират 100% и молитвените домове, лечебни заведения и болнични заведения, учебни заведения, университети, музеи, библиотеки, читалища, театри и други културни обекти. Време е държавното управление да бъде съответно към тематиките на деня “, съобщи инж. Петя Аврамова, депутат от ГЕРБ/СДС.

Общините извършват главно обществени функционалности, а високите сметки за ток рефлектират върху всички общински предприятия, които извършват тези функционалности, напомнят кметове от област Враца. На нарочна конференция, в която с изключение на народните представители Петя Аврамова и Красен Кръстев, присъединяване взеха кметове на общини от област Враца – Росен Добрев – кмет на Оряхово, Иво Цветков – кмет на Бяла Слатина, Маринела Николова – кмет на Козлодуй, Валя Берчева – кмет на Мизия и Александър Владимиров – зам.-кмет на Враца, се показаха съответни данни за сметките за ел. сила и невъзможността общините да се оправят сами с това предизвикателство.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР