ГЕРБ-СДС на трибунка в НС засегна възлови актуални теми за

...
ГЕРБ-СДС на трибунка в НС засегна възлови актуални теми за
Коментари Харесай

Николай Нанков: Цяла седмица ПП се опитва са симулира активност. Лицемерието на управляващите е много голямо

ГЕРБ-СДС на трибунка в Народно събрание засегна основни настоящи тематики за разплащането със строителните компании и непроведените публични поръчки

Николай Нанков: " Политическа партия Цяла седмица се пробва са симулира интензивност, а последната година и половина забърка такава каша. Комисията, която беше планувана, щеше да преглежда фиктивен отчет. Няма подписи под този погрешен отчет. Той основава казус да се заплати единствено на техни компании, а на останалите нищо. Добрите компании за тях са тези, които минаваха през техните адвокатски фирми ".

ГЕРБ -СДС е безапелационна, че решението да се удължат договорите е нелегално, то би трябвало да бъде анулирано. Какво периоди ще трансформират от септември до ноември? За толкоз време не можаха да проведат публични поръчки. Няма нови контракти. За тяхната беззащитност още веднъж се трансферира виновността на опозицията.

Нанков попита какво ще промени едно нелегално решение, което ще мине на комисия?
" Няма поставена един метър мантинела, няма изработен един километър път. Това ни донесе смяната " - сподели той и добави: " Ананиев и Василев не стопираха да лъжат компаниите.

Цялото им ръководство беше едно съдружно обезчестяване. Изход от обстановката има! Цялото решение е незаконосъобразно и то би трябвало да бъде анулирано. Аргументите ни са задоволително мощни. Ако до преди една година България беше строителна площадка и се правеха пътища, през последната година всичко спря. Живеем в една пропагандна вълна. Страда обществото ".

" Лъжите им се разпадат като къща от карти. Дори се потвърди, че при и хаоса няма проблем с възлагане. А през днешния ден се вършат на загрижени - къде спахте 7 месеца? Лицемерието на ръководещите е доста огромно. Какво ще промени удължаването на договорите с 2 месеца, откакто не съумяха за 6 месеца даже да стигнат до стадий подаване на предложения. Гражданите виждат кои са лицемерите и до какво доведоха страната " - съобщи той

.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР