ГЕРБ-СДС - Бургас ще дари средствата от предизборната кампания, отделени

...
ГЕРБ-СДС - Бургас ще дари средствата от предизборната кампания, отделени
Коментари Харесай

Борисов от Бургас към служебния кабинет на Донев: Да не се връщаме към Газпром

ГЕРБ-СДС - Бургас ще подари средствата от предизборната акция, отделени за концерти, на фамилията на починалия при осъществяване на служебните си отговорности служител на реда Атанаса Градев. Помага се от душа и от сърце. Тихо, без доста звук. Майка ми все споделяше: „ хвърли зад теб и ще намериш начело. “ Това съобщи от морския град лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

До мен е Мартин Харизанов, познавам го откогато беше на 1 година, през днешния ден той е втори в листата на ГЕРБ-СДС-Бургас. Той също е част от самодейността за подкрепяне на фамилиите на починали служители на реда и пожарникари. Благодарен съм на всички последващи управления на Министерство на вътрешните работи, тъй като продължава тази самодейност до ден сегашен.

Хаосът и разрухата са видни. Аз чаках да ни покажат по какъв начин се строи вярно и бързо, само че две години не се строи нищо. Те пристигнаха с обещанието за 4 автомагистрали на година, за 3-4 моста. Северният обход на Бургас се забави-ние го оставихме съвсем подготвен, трябваше единствено да боядисат и да сложат мантинели.  Спряха „ Хемус “, „ Струма “, стопираха градежа на околовръстните на Хасково и Пловдив. Автомагистрала „ Тракия “  не се поддържа, сподели още той. 

Ние постоянно сме се старали да водим акция, в която демонстрираме направено и да предлагаме решения. 

„ Нефтохим “-Бургас  през 1999 година е приватизиран от държавното управление на Иван Костов. Пристанищният комплекс по контракт е тяхно. В следствие „ Нефтохим “ се трансформира в най-големия вложител. 2011 година сме дали концесия на екваторията, с цел да могат да корабите да дебаркират там. „ Промяната “ приказват нелепости. Не е правилно, че България няма различен пристанищен комплекс. Във Варна също има нефтено пристанище, разяснява Борисов. 

Гълъб Донев сподели, че нямало решение отвън „ Газпром “. В нашата стратегия ние сме споделили 100% диверсификация. Има способи.  Моля ги да не се връщат към „ Газпром “. 

От другата страна са Кирил Петков и Асен Василев, които си късат ризата, с цел да защитят „ Лукойл “. Това била единствената точка. В момента обаче корабите са на „ Литаско “. Както тази компания може, по този начин може да вкарва и БЕХ-това е едното ни предложение. Ако „ Лукойл “ не разрешат на БЕХ да разтоварва кораби, променяме закона по този начин, че да сложим мито от 1 лева Имаме и трето предложение, само че него ще го кажем, когато дойдем на власт. 

Нека публицистите да ревизират същинските ли са фактурите, които ние демонстрираме. Така няма да разрешават на „ Промяната “ да шикалкавят, разкри водачът на ГЕРБ. 

Българите схванаха, че в случай че не бяха депутатите от ГЕРБ-СДС да се преборят за таван на цените на тока, към този момент всичко щеше да е банкрутирало. Но една страна, която всеки месец по 600 000-700 000 лева дотира бизнеса, какъв брой ще издържи!?

Асен Василев приказва, че бюджетът бил на остатък. Кой рационален човек взима заеми всяка седмица и заплаща лихви върху тях, с цел да ги държи като остатък?! Защо министър председателят желае нов заем от над 6 милиарда, а служебният финансов министър в своята прогноза сподели да се готвим за десетки милиарди заеми-над 15 милиарда Това значи да забравим за Еврозоната.  

Задава се финансов апокалипсис, сподели го и служебният финансов министър, където пазарите ще ни ударят пестник. Ще се задейства и процедурата за свръхдефицит.

Вече не броя „ Промяната “ за партия. Тяхната цел е да влязат в Народното събрание, с цел да могат да пазят това, което са заграбили. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР