ГЕРБ са почти сигурен победител на предстоящите избори с най-много

...
ГЕРБ са почти сигурен победител на предстоящите избори с най-много
Коментари Харесай

Андрей Райчев: ГЕРБ печели следващите избори

ГЕРБ са съвсем сигурен победител на идните избори с най-вече гласове, само че не е допустимо реализиране на независимо болшинство. Това разяснява социологът Андрей Райчев.

" Ако ГЕРБ бие ПП-ДБ с две на едно, ще заеме позицията - до момента ни карахте ние да оказваме помощ на тях, в този момент ги накарайте те да оказват помощ на нас ", уточни социологът пред Дарик радио.

" Какво ще създадат не мога да кажа, но какво си фантазират доста добре го виждам и и пресмятам. Дотук те бяха жертви на следното - ето, на нас ни имат вяра, между другото, американците имаха вяра на Христо Иванов, а на

ПП-тата малко ги имаха за консуматив.

Но по този начин или другояче, имаше доста ясно доверие към Иванов и звучеше по този начин - има война в Украйна, България се клати, подкрепете ги тия, тъй като другояче няма да ви схващаме като другари.

Политическа партия надцениха този напън, само че го имаш напън. ГЕРБ се надява на противоположен напън ", разяснява Райчев.

" Не е имало избори, на които българите да не са получили това, което са желали ", уточни социологът.

" Сега се притеснявам, че българите не знаят какво желаят и по тази причина не дават властта на никого ", добави още той.

" Колкото пъти българският народ е желал нещо, то е ставало. Искаха Луканов, получиха го, желаеха Съюз на демократичните сили, получиха Съюз на демократичните сили, желаеха Виденов, получиха го, желаеха Костов, получиха Костов, след това желаеха царя, получиха го.

После желаеха Бойко няколко пъти, пък след това не го желаеха.

Нито едни избори няма в които българският народ да е желал нещо и то да не е станало. В този смисъл, не се притеснявам фундаментално. Опасявам се от това, че българският народ не знае какво желае, няма изрично мнение ", съобщи той.

Според Андрей Райчев няма никаква покруса в България.

" Ние сме си в Европа и НАТО. Такъв избор не следва, той към този момент е изработен ", добави социологът и предизвести, че " България ще стартира да умира, в случай че Европа стартира да умира ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР