ГЕРБ с критика към правителството, че меморандума за намерения с

...
ГЕРБ с критика към правителството, че меморандума за намерения с
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Енергетиката на България е дадена на офшорни компании


ГЕРБ с рецензия към държавното управление, че меморандума за планове с „ Джемкорп “ има офшорни компании, които разрешават „ чудовищни обири “.

„ Цялата енергетика на България е дадена на офшорни компании “, сподели водачът на опозицията Бойко Борисов.

Той разяснява, че дейностите на държавното управление на Кирил Петков съставляват висша степен на корупция и заробва България до момента в който я има. „ Два пъти инфлацията у нас е по-голяма, в сравнение с в еврозоната “, означи някогашният министър председател.

„ Това държавно управление са царе да разточителстват пари на фона на инфлация и растеж на цените. Нямаме аналог в историята “, разяснява още Борисов.

По думите му първата неистина е почнала още в деня на сключване на меморандума, защото той е подписан с офшорна компания, записана през 2016 година в Джърси. „ Тя пък е обвързвана с офшорки на Кайманите и с други компании в Женева. Обвързваме нашата енергетика с верига от офшорни компании, чиято благосъстоятелност е неустановена и техните капитали са с незнаен генезис “, сподели от своя страна Десислава Трифонова във връзка с компанията „ Джемкорп “.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР