ГЕРБ реагираха от страх от гражданската енергия срещу себе си,

...
ГЕРБ реагираха от страх от гражданската енергия срещу себе си,
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ реагираха от страх от гражданската енергия срещу себе си, от решението ни да напуснем парламента и от истината

ГЕРБ реагираха от боязън от гражданската сила против себе си, от решението ни да напуснем Народното събрание, и от истината.

``
реклама

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция, съобщава Агенция „ Фокус “. „ Днес господин Борисов направи една сценка, на която мисля, че към този момент и децата в България не имат вяра “, сподели Нинова.

„ Надявам се, че към този момент никой не е толкоз доверчив да повярва на това, още повече и на изказванието, че ГЕРБ се вслушвали в гласа на хората. Искам да напомня, че на 5 февруари тук в тази зала ние за пръв път поставихме въпроса за измененията в ИК, като го определихме като легализиране на диктатурата и като една партия – една страна. Две седмици по-късно внезапно господин Борисов чул защо става дума, тъй като Георги Марков ходил измежду хората. ГЕРБ реагираха от боязън най-малко от три неща. Първо боязън от гражданската сила, която видяха изправена против себе си. Поздравявам всички българи, свободни и смели, които си обявиха позицията намерено. На второ място, боязън от решението ни да напуснем Народно събрание “, сподели Нинова и напомни, че при първото овакантяване на Българска социалистическа партия в Народното събрание при същия този боязън, министър председателят е влетял в Народно събрание и е сменил Димитър Главчев. „ При второто ни овакантяване смени Валери Симеонов ", напомни тя. " На трето място – боязън от истината, която беше изговорена от Цветан Цветанов “, съобщи още Нинова и напомни казаното от Цветанов, че Движение за права и свободи избавят държавното управление и Народното събрание.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР