ГЕРБ реагираха на пресконференцията на левицата. Тежка концентрация на злоба

...
ГЕРБ реагираха на пресконференцията на левицата. Тежка концентрация на злоба
Коментари Харесай

ГЕРБ обвини социалистите в тежка концентрация на злоба

ГЕРБ реагираха на конференцията на левицата . Тежка централизация на завист и непросветеност съзря Тома Биков в казаното от алените по-рано през днешния ден.
От година министър председателят Бойко Борисов поставял тематиката за пакета за подвижност пред евролидерите . Днешната конференция на алените била за да се хвърли сянка върху европредседателството . Тома Биков акцентира, че то било по-успешно, в сравнение с и герберите очаквали.

Биков настоя Корнелия Нинова да пита дали президентът Румен Радев е поставял въпроса при срещите с френския си сътрудник Еманюел Макрон. Биков също по този начин се усъмни, че соцлидерът има подготвеност да ръководи страната. Българска социалистическа партия не се интересувала от ползите на транспортнив отрасъл.

Иначе кабинетът от година поставял тематиката. Не ги интересува какво ще каже министър председателят, интересува ги да събарят страната , отсече той.

Станислав Иванов пък напомни предложенията, показани от отрасловия министър Ивайло Московски пред сектора. Търси се компромисно решение . Имаме наши хрумвания по противоречивите моменти за почивките на превозвачите, както и по връщането им вкъщи, увери Иванов.

Припомняме, превозвачите се заканиха, че ще блокират София на 16 и 17 май по време на срещата на върха сред водачите на Европейски Съюз и Западните Балкани. Собствениците на транспортни компании се притесняват, че новите правила, добили популярност като " Закона Макрон ", ще оставят без работа 120 000 българи . Според новите правила всеки водач ще би трябвало да се прибира в родината си на всеки 3 седмици, също така командировъчните на българските водачи би трябвало да са равни на командировъчните в дадената страна, което ще натежи административно на компаниите.

Днес на постоянния си брифинг на " Позитано " 20 от Българска социалистическа партия упрекнаха държавното управление, че е предало ползите на родния бизнес и превозвачите, защото не е дефинирало ясна позиция срещу предложенията на Франция по пакета за подвижност. От Българска социалистическа партия даже извадиха документ, от който личало, че българското държавно управление поддържа измененията.

Вчера министър председателят Бойко Борисов се срещна с еврокомисаря Виолета Булц , на която участваха и министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски и представители на българския транспортен отрасъл.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР