ГЕРБ работи целеустремено за подобряването на бизнес средата. Развитието на

...
ГЕРБ работи целеустремено за подобряването на бизнес средата. Развитието на
Коментари Харесай

Ева Майдел: ГЕРБ работи целеустремено за развитието на бизнес средата и инвестициите

ГЕРБ работи целенасочено за подобряването на бизнес средата. Развитието на инфраструктурата, привличането на вложения, ръководството на европейско финансиране за основни планове, поддържането на положителни партньорски връзки с европейските страни е с една единствена цел - повече благоприятни условия за предприемачество и повече работни места в България. Това съобщи евродепутатът от ГЕРБ Ева Майдел на среща с представители на датския бизнес в България.

Работната намира се организира по покана на Посланика на Кралство Дания Сьорен Якобсен. Ева Майдел уточни и съответни политики, осъществени в поддръжка на бизнеса, по които тя е работила директно.

,,В работата си постоянно съм се стремяла да реализирам действителна добавена стойност за жителите. Един от огромните триумфи на България за единния пазар на Европейски Съюз е десетократното понижаване на таксите за банкови преводи в евро от 15 декември тази година. Друго достижение е осведомителния център на Европейския фонд за структурни вложения, където, когато бизнесът има въпрос, Европейски Съюз не дава просто една дипляна или формуляр, а специалисти сядат и дават съответни препоръки и насоки по какъв начин бизнесът да употребява фонда'', добави Ева Майдел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР