ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен щаб на партията

...
ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен щаб на партията
Коментари Харесай

ГЕРБ се стягат за избори

ГЕРБ организира първо съвещание на Националния избирателен щаб на партията за идните европейски и локални избори през 2019 година. По време на съвещанието беше одобрена структурата на Националния избирателен щаб, който ще се управлява от заместник-председателя на партията и ръководител на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

В интервала 7 – 11 януари 2019 година Националният избирателен щаб би трябвало да създаде методическите инструкции, хронограмата и организационната подготовка за съставяне на регионалните и общинските предизборни щабове за двата избора, беше решено на срещата. Утвърждаването на щабовете ще завърши до 20 януари. На днешното съвещание Националният избирателен щаб разиска и периодите за осъществяване на събрания за номиниране на претенденти за евродепутати и организационната подготовка за акцията за европейските избори. Номинационните събрания би трябвало да се проведат и да приключат до 20 февруари.

На 20 януари 2019 година ГЕРБ ще организира Национална предизборна среща в София. По време на форума Националният избирателен щаб ще показа всички мероприятия и организационни действия, които би трябвало да извършат общинските, регионалните и националният предизборни щабове на ГЕРБ. Във форума ще вземат присъединяване членовете на Изпълнителната и Контролната комисии на партията, народните представители, евродепутатите, членовете на регионалните и общинските управления, кметовете и представители на Общинските препоръки, определени с листата на ГЕРБ. В срещата ще се включат и министрите от квотата на партията.

По време на Националната предизборна среща ще бъде оповестена и самодейността за осъществяване на Национален цивилен разговор по главните секторни политики във всичките 29 области на страната. Гражданският разговор ще е под мотото "Европа в нашия дом " и ще се организира в интервала от месец февруари до април тази година.

По време на днешното си съвещание Националният избирателен щаб на ГЕРБ прегледа и цялата хронограма за събитията на партията до 15 декември 2019 година. През идната седмица щабът на ГЕРБ ще заседава още веднъж.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР