ГЕРБ предложи на СДС две места в листата за евроизборите.

...
ГЕРБ предложи на СДС две места в листата за евроизборите.
Коментари Харесай

ГЕРБ предложи на СДС две места в листата за евровота

ГЕРБ предложи на Съюз на демократичните сили две места в листата за евроизборите. Сините дадоха обещание да заслужат оказаното доверие.

„ Да им се даде несъмнено избираемо място, най-малко двама души да има в листата от Съюз на демократичните сили, уверени демократи, хора, които като отидат в Брюксел, ще сме уверени, че ще пазят идеята, която ЕНП проповядва”, посочи министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

Снимка: Ладислав Цветков

Най-вероятно за сигурното място ще бъде посочен Владимир Кисьов. Той е първият договарящ за еврочленството на България в държавното управление на Иван Костов и ръководител на Столичния общински съвет при първия мандат на Борисов като кмет.

Снимка: Ладислав Цветков

„ На Владо Кисьов до ден-днешен му споделям ръководителя, тъй като като ме избраха за кмет на София, нямах нито един общински консултант, две години работихме по този начин, че ме избраха пак”, изясни Борисов.

Преди няколко дни Съюз на демократичните сили анонсира, че чака да получи едно място – четвъртия в листата на ГЕРБ.

Снимка: Ладислав Цветков

„ Сделка няма, всичко беше транспарантно, получихме това предложение и се надявам да заслужим гласуваното ни доверие”, съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Официалното показване листата е планувано за 31 март.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР