ГЕРБ предложи да бъде въведен таван от 2,70 лв. за

...
ГЕРБ предложи да бъде въведен таван от 2,70 лв. за
Коментари Харесай

Борисов: Защо едни хора ще плащаме на други отстъпката за горивата?

ГЕРБ предложи да бъде въведен таван от 2,70 лева за литър бензин, с цел да бъдат обезщетени " заслужено " всички консуматори.

Идеята беше стартирана от Бойко Борисов три дни откакто влезе в действие бюджетната отплата от 0,25 лева за водачите, които зареждат горива без добавки в персоналните си коли. Отстъпките не важат за по-скъпите типове бензин и дизел, не важат и за колите, които са регистрирани на името на компании.

Борисов разгласи, че ще търси поддръжка за въвеждане на таван на горивата още в границите на този мандат на Народното събрание.

" Защо примерно колата, която ми е на лизинг, няма да употребява отстъпка 25 стотинки, а от моите налози ще отиват за някой, който ще употребява? Къде е правдата, къде е равенството, каква е тази мярка? Или са си създали отново далавери с бензиностанциите? 1,20 лева крадат “, сподели Борисов.

Не стана ясно за какво ГЕРБ не се възползва от опцията да предложи такава алтернатива още преди две седмици, когато се гласуваше актуализацията на бюджета.

" Защо едни хора ще плащаме на други отстъпката? Ние предлагаме таван от 2,70 лева и се надяваме, че политическите партии, които не лапат, не са корумпирани от далаверата с нафтата и бензина, ще ни поддържат ", разгласи Борисов, който преди дни разгласи курс към предварителни избори и има намерение да върне втория мандат.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР