ГЕРБ пред очите на цялото общество влезе в коалиране с

...
ГЕРБ пред очите на цялото общество влезе в коалиране с
Коментари Харесай

Симеонов заплаши Борисов, че идва краят на коалицията


ГЕРБ пред очите на цялото общество влезе в коалиране с Движение за права и свободи. Не може да влезеш в договаряния с една политическа мощ, която обществото не утвърждава, която обществото отхвърля и след това да се извиняваш, това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия водачът НФСБ Валери Симеонов.

Всичко стартира с една политика напук. На опозицията това ѝ е работата да прави всевъзможни оферти даже и популистки, та даже и налудничави в случай че щете. Такова предложение ликвидира тотално многопартийната народна власт. Дали се харесва, дали не се харесва, тази многопартийност зависи от избора на всеки един от нас, разяснява Симеонов.

Според него щом не всички българи гласоподават, не могат да чакат някакво високо качество на ръководство.

Въпросът с намаляването на партийната дотация не сме го обсъждали, тъй като никой не очакваше толкоз бърза развръзка, тъкмо за една седмица се случи всичко това. Затова през вчерашния ден се събрахме и си дадохме една трезва равносметка, че това решение не би трябвало да минава. Не би трябвало да се приема едно такова решение, тъй като то ще докара до ликвидирането на всички дребни партии. Ние преди време правихме предложение за понижаване на дотацията на 6 лв., само че ликвидирането на дотациите ще докара освен до очистване на дребните партии, само че и до очистване на опцията за отделяне на нови, добави водачът на НФСБ.

Ние ще желаеме пояснение за всички тези безредни и рискови дейности които се подхващат от премиера Бойко Борисов и от партията, която той ръководи, тъй като отново споделям - това е една прочувствена политика, политика напук и опит за политическо надцакване, добави Симеонов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР