„ГЕРБ правят законите на крак, ден за ден”, коментира Румен

...
„ГЕРБ правят законите на крак, ден за ден”, коментира Румен
Коментари Харесай

Румен Гечев: Борисов като каже Добър ден, ние си поглеждаме часовника. На него не можем да вярваме!

„ ГЕРБ вършат законите на крайник, ден за ден”, разяснява Румен Гечев в студиото на „ Лице в лице”. Той сподели, че е засегнат от държанието на ръководещите по отношение на оттегления законопроект за хората с увреждания.

„ Очевидно е, че това ръководещо болшинство лъже хората и протака във времето”, счита Румен Гечев.

Той е безапелационен, че опазването на здравето е приоритет и точно то е най-подходящо за нова тематика на избор на съмнение към държавното управление.

Борисов сподели, че ще даде на майките на деца с увреждания 150 млн. лева Когато споделя: „ Добър ден”, ние си поглеждаме часовника. На него не можем да имаме вяра, сподели още проф. Румен Гечев.

Той си сменя мнението по 10 пъти дневно. Няма ги парите. Това е безсрамие и цинизъм, четири месеца не могат да създадат един закон, съобщи Гечев.

Има злокобен предумисъл в държанието на ръководещите във връзка с хората с увреждания. Внесоха законопроект, след това го изтеглиха. Това ръководещо болшинство лъже тези хора, протака във времето. Министърът на финансите би трябвало да внесе проектобюджета. Екселската таблица към този момент е подготвена, а в това време се дава обещание на хората с увреждания.

Защо не кажат на хората, че са похарчили единствено 30 % от бюджета за вложения. Бавят заплащанията. Едно приказват, друго мислят, трето вършат.

Това ръководещо болшинство ръководи 10 година Не можем да ги чакаме до 2070 година да забележим промяна в опазването на здравето. Парите изтичат през корумпирани схеми за покупко-продажба на медикаменти, парите изтичат към частните лечебни заведения. Печалбите на частните лечебни заведения порастват.

Хората, които би трябвало да финансират новото опазване на здравето, споделят, че никой не е приказвал с тях. Предлагат някакви наброски, които не са оповестени и хората не могат да се срещнат с тях, възмущава се проф. Гечев.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР