ГЕРБ поиска лидерът на БСП Корнелия Нинова да посочи кои

...
ГЕРБ поиска лидерът на БСП Корнелия Нинова да посочи кои
Коментари Харесай

ГЕРБ поиска Нинова да назове олигарсите, които искат да овладеят БСП

ГЕРБ изиска водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да уточни кои предприемачи са желали да овладеят партията й.

Днес от парламентарната естрада Нинова разгласи в замяна на реплики с премиера Бойко Борисов, че не е подала оставка, тъй като предприемачи и олигарси са желали да завладяват партията й.

Депутатът Делян Добрев съобщи на брифинг в централа на ГЕРБ, че е значимо да се разбере дали има такива предприемачи и олигарси и кои са.

" И в случай че няма - тезата е, че Нинова се прави на жертва за да завоюва гласоподавателите си, тъй като Корнелия Нинова в никакъв случай не е била предприемач, в никакъв случай не е приватизирала ", сподели Добрев и попита риторично " каква е задачата 3 години да се мълчи кои са тези предприемачи и олигарси ".

" Настояваме като се каже " а " - да се каже " я ", разгласи още Делян Добрев.

Той предложи и различен вид - в случай че Нинова я е боязън, то най-малко да каже от кое място са и с какъв бизнес се занимават, млади или остарели са, с цел да може по косвени признаци да се създадат изводите.

" Защото в случай че случката не е съществувала, значи някой желае да се изкара жертва преди конгреси и избори в столетницата за да завоюва гласовете на Общото заседание ", добави Добрев, наблягайки, че са станали очевидци на следващия опит за операция от страна на Нинова.

Депутатът Александър Ненов добави тезата на Делян Добрев: " Някой се пробва да въздейства и взема решение в нейната партия - някакви олигарси, благодарение на Борисов се пробват да овладеят нейната партия. Ако това е по този начин, желаеме неотложно да уточни тези лица и компании и къде и по кое време са се срещали ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР