ГЕРБ пое курс към предсрочни парламентарни избори. В парламента партията

...
ГЕРБ пое курс към предсрочни парламентарни избори. В парламента партията
Коментари Харесай

Гърневски: Каква политика очаквате от политическия абориген с идиотска усмивка Просто Киро?

ГЕРБ пое курс към предварителни парламентарни избори. В Народното събрание партията зае предстоящата от стотиците хиляди нейни симпатизанти роля на последна съпротива.

По същото време Министерство на вътрешните работи, под управлението на Бойко Рашков и под директното командване на явно несъответстващия министър председател Кирил Петков, месеци наред тормози деятели и членове на ГЕРБ, а за похлупак арестува и водача на партията Бойко Борисов.

На фона на всичко протичащо се акушерът на всичко това – президентът Румен Радев, сниши глава и избра да се скрие зад бюрото на „ Дондуков “ 2, отказвайки в типичния му жанр да поеме каквато и да е отговорност.

По тези, а и други значими тематики от политическия живот у нас, организация ПИК потърси за коментар някогашния народен представител от 44-ото Народно заседание от гражданската квота на ГЕРБ – Спас Гърневски. С него беседва Ивайло Атанасов:

– Г-н Гърневски, на Националното заседание на ГЕРБ вие заявихте в речта си, че за партията е доста значимо до края на годината да има предварителни избори и няма време за губене. Последното социологическо изследване сподели, че ГЕРБ е първа политическа мощ. Как ще коментирате?

– Най-напред ми позволете да благодаря на Националното управление на ГЕРБ и парламентарната му група, че бях поканен публично да бъда посетител на това основно съвещание на партията. То се организира в извънредно напрегната обществено-политическа конюнктура в страната.

Изправени сме пред тежка икономическа и обществена злополука. Във всеки един миг притиснатото от вътрешни и външни условия несъответстващо държавно управление напълно скоро ще абдикира от властта. До нея то се добра след незапомнени до през днешния ден операции на публичното мнение и изборни фалшификации. Това държавно управление стана допустимо след антиконституционния прелом, въодушевен и управляван от националния изменник – президентът Радев. Няма друго определение за човек, който с неистовите си упоритости за власт възпламени чергата на страната ни от четирите й краища.

Начело на кабинета бе конфигурирана президентска хунта с министър председател – безочлив клетвопрестъпник, прегазил конституцията с подправените си „ канадски “ заявления. България се ръководи от най неуместната коалиция в актуалната ни история. В името на властта политически брак подписаха куцо, кьораво и сакато. В храма на демокрацията през днешния ден дефилират питомци на обществени приюти за ПОЛИТИЧески изостанали човеци.

– Над 100 дни ръководство, над 100 дни безпорядък и рецесии, по този начин можем да опишем ръководството. Съгласен ли сте?

– Каква политика очаквате да създаде, с идиотската си усмивка и сричащ родния ни език, политическият туземец Кирил Петков? Каква финансова политика очаквате от вицепремиера Василев, с изключение на да профука спастреното от ГЕРБ в хазната и да ни потопи в задължения и унищожителна инфлация?

Каква политика за подсилване на демокрацията ни очаквате, когато отпред на Министерство на вътрешните работи е подложен следдеветосептемврийски сатрап? Едно пияно безличие, което преследвайки почтени хора, към този момент четвърта година отхвърля да каже за какво потъпка антикорупционния закон, признат през 2018. Кога господин милиционерският следовател ще проверява събитията в личната си декларация от 2018 година, в която нарушавайки закона за

„ Противодействие на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество “, „ пропуща “ да заявява парцели, банкови влогове и сметки за над 1 260 000 лева?

За разлика от неговите махмурлийски фантасмагории аз приказвам с обстоятелства. Всеки човек, прочел изнесеното от мен, може да влезе в обществения указател на КПКОНПИ и в листата на лицата по чл.6, ал.1 да прочете какво е скрил господин Бойко Дамаджанков от българското законодателство. Той ли ще раздава правораздаване, и то по болшевишки патент? Никога в историята на Министерство на вътрешните работи не е имало по-голямо незаконно неразбирателство и посмешище, сложено отпред му!

А какво да кажем за другото вице на Кирчо миличката „ синя “ приватизаторка Корни? Боркинята против корупцията и за обществена правдивост? Да, същата онази алена заместник-министърка на стопанската система, позорно изгонена от поста си от премиера Станишев поради подозрения за тежка корупция? Представяте ли си какъв брой „ натежали “ би трябвало да са били тези подозрения, с цел да бъде изхвърлена от премиера на най-корумпираната партия в българската история БКП/БСП?

За потъналите в политическата помийна яма подметки от така наречен градска десница не бих изхабил и думичка. Могат само да чакат амнистия от Божието състрадание, тъй като земен човек в никакъв случай не би им Простил Продажните наколенки, с които участваха в преврата.

Когато през днешния ден си задаваме въпроса за какво България стигна единствено за една година до този хал, би трябвало да си зададем въпроса – кой докара тази „ сатанинска злина “ на управническия пулт в България? Няма да изреждам параметрите на злополуката, която през днешния ден ни грози с съдбовна съдба. Всичко е безпределно ясно, тъй като ние, българите циклично сме брулени от червени стихии над 65 години. Колкото пъти, от 9 септември, 1944г. та до през днешния ден, комунистическата партия се е домогвала до властта, толкоз пъти страната е банкрутирала.

Във времената на интернет всеки може да види „ Възходящата линия на развития социализъм “, който с годините безусловно трансформира българите в крепостни същества, кретащи зад Желязната завеса. Така е и през днешния ден. Безлични политици се пробват да изчегъртат своята отговорност от опита за „ изчегъртване “ на нежната ни народна власт.

Днес президентът се е снишил повече от всеки път, бабувайки над нова русофилско-комунистическа партия отпред с подлогата му в тази концепция Стефан Янев. Надява се, че народът ни е не запомнил кой надроби този политически бълвоч. Кой докара страната ни до злополука, аналогична на ония от 1989-та и 1996-та? Нали всички виждаме, че самолетът на държавното ни ръководство е на автопилот и се движи със страшна мощ към нов, още по-страшен Жан Виденов апокалипсис? Когато в зала №6 на Експо центъра по време на националното заседание на ГЕРБ на 13 март заявих, че главната ни задача би трябвало е да поемем курс към предварителни избори и премахване на президентската хунта от власт, множеството стана на крайници. Бях изключително благополучен, че единствената европейска партия в страната ГЕРБ, в решенията на националния си конгрес, одобри публична декларация с подобен текст.

– Акушерът на това ръководство – президентът Румен Радев, изчезна, покри се. Ход да се резервира или ход на обезсърчение е това?

– Идва Видовден. Идва ден, в който всички национални предатели и техните глашатаи ще си платят сметките за потъпкването на българската Конституция, в която сякаш са се клели.

На всички олигарси от престъпния преход, пробвали да блудстват с страната, също няма да се размине! Главният прокурор Иван Гешев има национално виновна задача, която съм безусловно сигурен, че ще извърши ослепително. Всичко нелегално заграбено от българския народ в престъпния преход ще се върне назад. България за първи път има основен прокурор, който запретна ръкави и самоуверено бръкна в гнездото на пепелянките. Нали разбирате, че опитът да го отстранят изобщо не е инцидентен?

Веднъж и вечно ще се убедите, че България е имала министър председател, който в последните 10 години я изведе до равнището на актуалните европейски нации. Само за 10 години, след вилнялата цели 65 комунистическа чума, я изправи на крайници. В съпоставяне с ръководството на Българска социалистическа партия през 2014 година, брутният вътреш пр кт бе повишен три пъти до заветните над 120 милиарда лв.. С три пъти скочиха приходите на българите. С три пъти бяха увеличени обществените разноски.

Само като образец за „ защитничката “ на децата с увреждания – Мая Маноловa oT KocTИHбpoдската спекулация: Ако през 2014 година, когато тя не сваляше от гърба си потничето с лика на премиера Орешарски, за децата с увреждания се отделяха скромните 180 милиона лева, през 2020г., при премиера Борисов, бяха отделяни 3 пъти повече средства – цели 540 млн.!

Да, министър председателят Борисов и партията му постигнали доста сериозна вътрешно икономическа стабилизация и необикновен външно политически престиж. Премиер и партия, които днешните превратаджиите не можаха да смачкат, не съумяха да унищожат. Доказателство за тези ми думи са резултатите от последните социологически прогнози, съгласно които ГЕРБ още веднъж е първа Политическа мощ в страната.

Бъдете сигурни другарки и приятели реставратори, че когато единствено след няколко месеца минете през центрофугата на неизбежните предварителни избори, ще наподобявате полусухо и неизгладено пране. Бог забавя, само че не не помни. Време е да си платите сметката за гнусното изменничество към устоите на европейската ни демокрация…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР