ГЕРБ победи, защото Борисов пое кампанията на ръчно управление и

...
ГЕРБ победи, защото Борисов пое кампанията на ръчно управление и
Коментари Харесай

Социолози: ГЕРБ спечелиха, понеже Борисов пое кампанията на ръчно управление

ГЕРБ победи, тъй като Борисов пое акцията на ръчно ръководство и съумя да овладее рецесията към " Апартаментгейт ". Около това мнение се сплотиха социолози, които гостуват на бТВ в изборния ден. 
" ГЕРБ се адаптираше по време на акцията, до момента в който Българска социалистическа партия изобщо не организира акция за евроизбори, управлението я трансформира в национална борба. Двете партии имаха разнообразни тактики: Едната е сплотяваща се с типичното дясно каквото е Съюз на демократичните сили, уплътняваща облика и разширяващата поддръжката на по-меките гласоподаватели, до момента в който на Българска социалистическа партия беше изключваща, беше на правилото ние сме против всички, съобщи Геновева Петрова от " Алфа Рисърч ". 
" Основната причина в разликата сред двете партии, е че хората не разпознаха Българска социалистическа партия като опция - нито като модела на ръководство, който е натрапен, нито на икономическата политика, която води ГЕРБ. Единственото, което направи Корнелия Нинова, е да я тласне акцията в патриотична посока, вкара я в нишата на Вътрешна македонска революционна организация и това затвори Българска социалистическа партия към гласоподавателите. Не зная за какво тази политика бе извършена от страна на социалисти. 
ГЕРБ ще би трябвало да вземат своите поучения, има върху какво да се замисли, макар че електоралния триумф е забележителен ", съобщи Даниел Смилов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР