ГЕРБ отвърна на БСП само час по-късно, като се повториха

...
ГЕРБ отвърна на БСП само час по-късно, като се повториха
Коментари Харесай

Политическите престрелки не спират! Тодоров обяви Йонева за новата г-жа Лъжа: Тя е руска разведка!

ГЕРБ отвърна на Българска социалистическа партия единствено час по-късно, като се повториха и доразвиха добре познатите към този момент тези в отговор на обвиняванията за Хасковогейт, а някогашният народен представител Антон Тодоров разгласи Елена Йончева за новата " госпожа Лъжа ".

Този път обаче публицистите видяха фотоси и документи, показани от Делян Добрев и Антон Тодоров, а последният загатна, че Йончева е съветска разведка. Този извод той внуши по индиректен път, откакто изреди нейни родственици по съветска линия, работили за съветските служби по времето на социализма.


" Това фамилна традиция ли е, и в случай че е такава, редно ли е Елена Йончева да бъде в Народното събрание ", попита някогашният народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров.

Преди това той уточни, че нейният татко е бил резидент на Първо основно на Държавна сигурност, цитира майка й, баба й и дядо й по майчина линия от съветска страна, като попита били ли са те чиновници на съветските секрети служби при Сталин - Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР), и членове на Централен комитет на Комунистическа партия на Съветския съюз, и дали са работили в секретни производства.

Преди това депутатът от ГЕРБ Делян Добрев още веднъж повтори въпроси, на които не е чул отговор, като заключи, че Елена Йончева има фиксация върху него. Той повтори казаното и в Народното събрание предходната сряда, когато един път към този момент опроверга нейните изказвания за офшорките с аргумента, че става въпрос за заем от финансова институция.

Добрев заключи, че офанзивата на Йончева против него е поради накърнени ползи в енергетиката.

И попита още дали по време на предизборната акция в Хасково е употребила служебната кола на регионалната администрация с държавния водач на служебния регионален шеф, с цел да бъде превозен нейният фотограф да направи фотоси по границата. Изключително съм отчаян, че като напишеш в Google Елена Йончева, половината фотоси са мои, оплака се още Делян Добрев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР