ГЕРБ отстъпи от ключови градове крепости, ГЕРБ ерозира промяната започна.

...
ГЕРБ отстъпи от ключови градове крепости, ГЕРБ ерозира промяната започна.
Коментари Харесай

Нинова обяви: ГЕРБ отстъпи крепости, промяната започна и е необратима

ГЕРБ отстъпи от основни градове замъци, ГЕРБ ерозира смяната стартира. Тя беше сложна, само че необратима. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция по отношение на изборните резултати.

"Искам да се обърна към всички - да съхраним силата си, да съхраним екипите си. Сега би трябвало да работим, с цел да оправдаем доверието на хората ", съобщи Нинова. Тя прикани още сътрудниците си, спечелили по места - Работете за вашите съграждани.

Изпънихме задачата, която си поставихме - евентуално в Шумен ще желаяме преброяване на бюлетините и анулиране на вота вероятно. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция.

Нинова уточни, че Българска социалистическа партия е изпълнила задачата, която си е сложила - да удвои кметовете и да усили общинските си съветници. "Ние се върнахме в локалната власт още на първи тур ", сподели Нинова и регистрира, че Българска социалистическа партия на втория затвърдила позициите си на балотажите. "На първи тур 35 общини, на втори тур - печелим 26 балотажа. Общо 61 кмета, от които 4-те области ", съобщи Нинова.

"В Шумен разликата ни е единствено 77 гласа ", сподели още Нинова. Тя уточни, че в Шумен евентуално Българска социалистическа партия ще желае преброяване на бюлетините и анулиране на вота вероятно.
"В София печелим два региона - "Изгрев " и "Младост ", акцентира още водачът на Българска социалистическа партия.

Намирам президентската среща за изборите за закъсняла, само че извънредно нужна. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция по отношение на инициираната от президента Румен Радев среща за пропуските в изборното законодателство, уточни Нинова.

"Ще участваме с доста съответни оферти, които сме внасяли в Народното събрание като парламентарна група ", сподели Нинова. На въпрос по какъв начин ще разяснява желаната й оставка като водач на Българска социалистическа партия от страна на Борислав Гуцанов, Корнелия Нинова отговори: "Що се отнася до Борислав Гуцанов и настояването на оставката ми - наподобява в най-тежки обстановки ще се намерят с възприятие за комизъм ".

Нинова разяснява и Мая Манолова.
"Тя се яви като самостоятелен претендент и има право сама да даде конференция. Тя е подкрепена от Българска социалистическа партия. Защо не е съумяла, ние ще създадем разбори и ще ви съобщим публично. Тя има право да следва своя политически път. Ние нищо не можем да ѝ кажем какво да прави. На добър час за каквото и да реши да прави ", съобщи Нинова.

Тя изкритикува и премиера Борисов.

"Все по-трудно е да се наблюдава всяка нишка на размисъл на Борисов. Припомням, че първия път, когато завоюва за кмет на София, той се яви като самостоятелен. И в този момент да отричаш тази форма е несериозно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР