ГЕРБ откри предизборната си кампания в Пловдив под проливния дъжд

...
ГЕРБ откри предизборната си кампания в Пловдив под проливния дъжд
Коментари Харесай

ГЕРБ откриха предизборната си кампания в Пловдив под проливния дъжд, пожелаха си да им върви по вода

ГЕРБ откри предизборната си акция в Пловдив под проливния дъжд под тепетата. Стартът на акцията беше даден секунди след 12 часа пред предизборния пункт на партията на Главната до общината. Присъстващите видяха добра прокоба в дъжда, завалял тъкмо сега на старта на предизборната акция на партията в Пловдив.
Прочетете още
На събитието участваха регионалният координатор на ГЕРБ за град Пловдив Иван Тотев, както и Вежди Рашидов, Радомир Чолаков, Стефан Шилев, част от районните кметове на Пловдив и листата на партията за идните избори в града и региона.

" Както е по старите поверия и тъкмо в този миг заваля дъжд, уповавам се да ни върви по вода. Оптимистични сме и би трябвало да предадем този оптимизъм на гласоподавателите и да им върнем вярата в бъдещето на България. Това, което се случи у нас през последната година и половина и присъединяване на някои партии в ръководството, не е добре за България. Ние сме тук, с цел да вдъхнем религия на хората, че за нашата страна има и различен път на развиване ”

С тези думи регионалният координатор на ГЕРБ в Пловдив-град и ръководител на предизборния щаб в 16-ти МИР инж. Иван Тотев даде символичния старт на акцията на ГЕРБ-СДС за предварителните парламентарни избори в града под тепетата.



„ Напоследък непрестанно се приказва за увеличени цени, неустановеност, инфлация, рецесии, задължения, дефицити и като цяло мрачни неща. В момента, в който ГЕРБ спря да взе участие в ръководството на страната видяхте думата „ рецесия ” какъв брой постоянно стартира да се загатва. Това би трябвало да спре!

ГЕРБ има решения и специалисти. ГЕРБ може да върне България назад по пътя на обикновено разрастваща се европейска страна.

Листата в Пловдив е уравновесена с положително пловдивско присъединяване. Това са хора, които ще оказват помощ както на България, по този начин и в частност на Пловдив за неговото сполучливо развиване ", добави Тотев.

„ Мисля, че последната една година беше потребна, с цел да се получи отрезвяване. Знаете, че някои хора желаеха в България да се случи гражданска война. Видяхме по какъв начин наподобява тази гражданска война. Видяхме, че през нея доста малко хора стават доста богати, междинната класа стартира да бъде унищожавана, а бедните стават доста небогати. Това са и резултатите от революционната смяна ”, съобщи от своя страна юристът Радомир Чолаков и продължи:

„ На 2-ри октомври ГЕРБ би трябвало да завоюва, тъй като България има потребност от усмиряване, да се върнем още веднъж на правия път, да стъпим на крепко и да стартираме малко по малко да изваждаме страната от хаоса, в който тя бе вкарана. Слоганът на акцията ни още веднъж е „ По-силни от хаоса ”, с цел да подчертаем, че ние предупреждавахме. Сега споделяме, че можем да извадим България от хаоса и сме сигурни, че това е по този начин ”, за прави Чолаков.



Третият в листата – скулптурът Вежди Рашидов, акцентира направеното от ръководството на ГЕРБ в Пловдив и района. Той бе безапелационен, че не може да се ръководи с правилото на омразата. „ Съзиданието е да направиш. Мога да изброя какво направихме за Пловдив – това е най-важното. Направихме площада, европейска столица, театъра, който три държавни управления не го пипнаха. Направихме и огромната и дребната Базилика, гробницата в Старосел и несъмнено – Филхармонията и Операта.

Минаха няколко служебни и постоянно държавно управление. Направиха ли едно нещо? Олиото ни е скъпо, хлябът ни е безценен, токът е безценен. Това ли заслужава народът ни?! ”,  попита Рашидов. 



Вторият в пловдивската листа доцент Стефан Шилев бе безапелационен, че хаосът е във всички браншове – околната среда, образованието, културата. Спрени са огромни инфраструктурни планове. „ На ГЕРБ-СДС се пада отговорността да изведе страната ни от рецесията и от хаоса ”, съобщи доцент Шилев и прикани на 2-ри октомври жителите да изберат ГЕРБ в електронната бюлетина.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР