ГЕРБ откри предизборната си кампания в Драматичния театър „Драгомир Асенов“

...
ГЕРБ откри предизборната си кампания в Драматичния театър „Драгомир Асенов“
Коментари Харесай

Областният координатор на ГЕРБ-Монтана Дилян Димитров: На 27 октомври в Монтана ще постигнем една от най-убедителните победи в страната

ГЕРБ откри предизборната си акция в Драматичния спектакъл „ Драгомир Асенов “ в Монтана. На събитието беше показан претендентът на локалната коалиция „ Съюз на демократичните сили /ГЕРБ, Разузнавателна служба на ФРГ, ВМРО-БНД и ЗНС/” за кмет на Монтана – Златко Живков, както и цялостната листа от 33 претенденти за общински съветници и кметове на кметства, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



Официални посетители на събитието бяха народните представители от ГЕРБ – Монтана Дилян Димитров и Ирена Димова, регионалният шеф Росен Белчев, както и доста поданици и посетители на града.



Народният представител и регионален координатор на ГЕРБ-Монтана Дилян Димитров съобщи, че днешното събитие е казус от 20 години насам и събира на едно място локална, законодателна и изпълнителна власт. „ Ние сме задължени да работим за Монтана, а жителите на града заслужават да се обединим в името на по-доброто „ на следващия ден “. Желая триумф на господин Живков и на цялата листа от претенденти и съм сигурен, че на 27 октомври всички ние ще отчетем едни от най-хубавите резултати в страната “, акцентира депутатът.



Кандидатът за кмет Златко Живков показа листата с претенденти за общински съветници, като съобщи, че измежду тях има доста потвърдили се експерти и опитни локални парламентаристи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР