ГЕРБ отговориха на ПП-ДБ за Балкански поток. На брифинг Теменужка

...
ГЕРБ отговориха на ПП-ДБ за Балкански поток. На брифинг Теменужка
Коментари Харесай

ГЕРБ горди с Балкански поток, а Турски няма

ГЕРБ дадоха отговор на ПП-ДБ за " Балкански поток ". На брифинг Теменужка Петкова изрази неразбиране за какво някогашните им съдружни сътрудници го назовават " Турски поток ". Крайно време е да се научат, че този план се назовава " Балкански поток ", укори тя на ПП-ДБ.

Петкова не счита, че би трябвало да акцентира изгодите от плана. Това, което чухме пред малко, не мога да дефинира по различен метод, с изключение на като жалки брътвежи на едни безсилни хора, показа някогашният енергиен министър. Винаги, когато няма какво да кажат, стартират да приказват за " Балкански поток ", добави тя.

Лъжа е, че тематиката за " Балкански поток " е била част от преговорния развой. Била сложена в последния ден, когато станало ясно, че договарянията се провалят. От ПП-ДБ пробвали да сплашат герберите с анкетна комисия, само че от ГЕРБ им споделили, че нямат терзания. Когато се въвела таксата от 20 лв. по " Балкански поток ", планът бил добър, недоволстват ГЕРБ.

Петкова предлага да се сътвори краткотрайна комисия за изнесени данни от Христо Грозев, че от България е имало експорт на оръжия за Русия и има данни за корупция при ръководството на Кирил Петков.

Ние не се опасяваме от никакви краткотрайни комисии, безапелационна бе Петкова. Тя изрази вяра ПП-ДБ да се научат по какъв начин се осъществят такива планове от краткотрайната комисия. Петкова е подписвала Пътната карта и паметната записка е дадена на ДАНС за инспекция. А решението за плана е взето от Народното събрание и се генерират доходи. До тази година те са 1,7 милиарда лв., а инвестицията е 2,6 милиарда лв.. Според Томислав Дончев тя ще се изплати за 5 години. От думите му стана ясно, че партията ще поддържа основаването на такава комисия.
 Борисов спокоен: Мераклии за министър председатели постоянно ще се намерят
Борисов спокоен: Мераклии за министър председатели постоянно ще се намерят

Лидерът на ГЕРБ се възмути, че не го питат за какво в последните дни на кабинета се раздават централи

Припомняме, че изчезналата Пътна карта за " Турски поток ", която цяла България търси през последните 3-4 години, бе открита в кореспонденцията на Евгений Зобнин - асистент на съветския политик Александър Бабаков и публикувани първо от informnapalm и разкодирани от българската онлайн общественост от специалисти по киберсигурност и битка с дезинформацията BG Elfs. Това се случи при започване на март и до този миг от ПП-ДБ не бяха повдигали въпроса. Днес обаче те обсипаха с рецензии ГЕРБ и предложиха да бъде създадена временна анкетба  комисия, която да проучи всички обстоятелства и условия към Пътната карта и 
 ПП-ДБ се усетиха, че към този момент има Пътна карта на
ПП-ДБ се усетиха, че към този момент има Пътна карта на " Турски поток "

Предлагат да бъде основана краткотрайна комисия по темата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР