ГЕРБ обяви нов курс към предстоящите избори, в Атина протестират

...
ГЕРБ обяви нов курс към предстоящите избори, в Атина протестират
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината от печата за 21 януари

ГЕРБ разгласи нов курс към идните избори, в Атина стачкуват против контракта за името на Македония, в страната върлува свински грип и изобщо има всички условия за едно хубаво, умерено всекидневие, това, на което сме привикнали. През това време - ето кои са най-важните тематики от печата през днешния ден.
Вестник " Сега "
" Сега " написа, че цялостното лунно затъмнение ще може да се следи през днешния ден от 6.42 минути, тъй че в случай че четете това и сте от ранобудните имате тъкмо няколко минути да излезете на терасата и да погледате малко. Следващото ще е чак през 2021-а, тъй че не пропускайте тази опция. Освен това е хубаво с изключение на политически затъмнения, да наблюдавате и естествени, с цел да има цялостен унисон в работата на висини, галактика и хора.
Вестник " 24 часа "
" 24 часа " написа за единствения българин, който се е сражавал против Ислямска страна и се е завърнал вкъщи. Русенецът Димитър Петков изяснява, че взел решението да се бори против терористите, е тъй като бил шокиран от тяхната свирепост, убийства, безпорядък и атентати. Ние сме шокиране също; единствено че не е ли ясно, че цялата тази война и цялостно заличаване в Сирия се водят не поради страсти, а поради това, поради което войните постоянно се водят: пари?
Вестник " Труд "
Салатата е поскъпнала с 20%, написа " Труд ", отчитайки покачване на тези зеленчуци, които образуват добра компания на ракията. Повишавали се даже продуктите, които " имитират млечните ", т.е., не стига към този момент че ще се блъскаш с цялостна химия, само че и ще ти коства малко по-скъпо. Успокоителното в тази ситуация е, че непрекъснато държавното управление цитира статистики по какъв начин приходите порастват - имаме поради успокоително за абдалите, които не виждат изящния паралел сред скок на заплатите и скок на разноските.
Вестник " Монитор "
" Монитор " обширно разяснява така наречен " олигархични войни ", в които както постоянно Иво Прокопиев е провинен номер едно, а Делян Пеевски - почтен номер едно. Ние няма да се впускаме в коментар на това класическо четиво, само че въпреки всичко ще питаме сътрудниците - абе, за какво сте почнали тоя текст с откъс от Стайнбек? Не е прелестно да се употребява тъкмо популярен публицист за въведение за спорове сред Пеевски и компания, въпреки всичко, да си го кажем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР