ГЕРБ обяви, че ще внесе сигнал в Прокуратурата за проверка

...
ГЕРБ обяви, че ще внесе сигнал в Прокуратурата за проверка
Коментари Харесай

ГЕРБ твърди, че Елена Йончева има общ бизнес с Цветан Василев. Тя отрече и заяви, че ще заведе дело за клевета


ГЕРБ разгласи, че ще внесе сигнал в Прокуратурата за инспекция на всички условия към общия бизнес на Елена Йончева с Цветан Василев. От партията по време на брифинг те обясниха, че документите са обществени и компанията на Елена Йончева " Авторска телевизия " ЕООД и " Далий трейдинг лимитед ", офшорна компания, записана на Британските Вирджински острови, са съдружници в обща компания - " Офроуд " ООД.

От ГЕРБ цитираха обява в медиите, съгласно която компанията „ Далий трейдинг лимитед “ е благосъстоятелност на Цветан Василев.

„ Излиза, че съдружникът на Елена Йончева във компанията „ Офроуд “ ООД, е Цветан Василев “, съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. „ Преди месеци, когато попитах Елена Йончева какви са връзките й с Цветан Василев, тя твърдеше, че няма такива. Излъга медиите и цялото общество “, уточни той, представен от организация Фокус.

В отговор депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева разгласи, че ще заведе дело за клюка против Делян Добрев и Антон Тодоров, които изнесоха информацията за съдружието й с Цветан Василев.

„ Клеветата на ГЕРБ няма да спре следствието ни за къщата в Барселона “, изясни тя във връзка изявления в медиите за къща в Барселона, обвързвана премиера Бойко Борисов. „ Всичко останало ще чуете в съда, това е една клеветническа акция “, сподели още Йончева.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР