ГЕРБ няма да управлява повече, лидерът й Бойко Борисов няма

...
ГЕРБ няма да управлява повече, лидерът й Бойко Борисов няма
Коментари Харесай

Доц Малинов: Борисов и ГЕРБ няма да управляват повече |

ГЕРБ няма да ръководи повече, водачът й Бойко Борисов няма да е още веднъж министър председател, без значение дали партията ще завоюва изборите или не. 

Това съобщи доцент Светослав Малинов, началник на катедра “Политология ” в СУ и някогашен евродепутат от ЕНП, по БНР. По думите му рецесията към този момент има доста по-големи размери, в сравнение с преди два месеца, когато стартира недоволството от съответни събития. 

Според болшинството жители Народното събрание е привършен и са нужни предварителни избори. Правителството е в режим на оцеляване, а сега не можем да си позволим държавно управление в режим на оцеляване, изясни Малинов. Отношението към Борисов и партия ГЕРБ на европейско равнище е променено и това към този момент не може да се скрие, уточни още Светослав Малинов. 

Но не можем да чакаме Европейският съюз да взема решение наш проблем, обвързван с предварителни избори и оставка на държавното управление – това е обидно за нас, счита някогашният евродепутат. Единствено ние посредством избори можем да променим нещата, сподели още Малинов. 

Няма да бъдат понижени европейски фондове, няма да бъдат изричани слова против българско държавно управление, в случай че то не нарушава законността и не прави неща, които са безусловно неприемливи. Ако нещо зависеше извън, ние щяхме към този момент да имаме изцяло приключена правосъдна промяна, разяснява той.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР