ГЕРБ няма да участва в диалог, свързан с промени в

...
ГЕРБ няма да участва в диалог, свързан с промени в
Коментари Харесай

ГЕРБ с ултиматум заради Барселонагейт

ГЕРБ няма да взе участие в разговор, обвързван с промени в Конституцията и правосъдната промяна, до момента в който ръководещите повдигат тематики като " Барселонагейт ". Това стана ясно от думите на депутата Тома Биков от парламентарната естрада. Той предложи

" Това е интензивно мероприятие и се повтаря всяка година. Може да го вкараме в празничния календар ", съобщи Биков. И предложи да има ден на " Барселонагейт ".

" Тази работа е доста смешна. Сега, тъй като объркахте всичките схеми, които бяхте подготвили, оказахте се в цялостна невъзможност.

Два месеца не знаете какво вършиме, анализирате, изпадате в конфузни обстановки, тръгнахте да вършиме Комисия за смяна на Конституцията, която още не се е събрала и в този момент пристигна време за " Барселонагейт ".

Април може да подхванете автомагистрала " Хемус ", май месец вкарайте подслушванията. Така всеки месец да има по едно нещо, с цел да може да се занимаваме с всевъзможни нелепости, а не това, което е пред очите ни ", съобщи още Тома Биков.

Според него има брутална непросветеност на ръководещите и редица рецесии, които те не могат да овладеят. Той разгласи, че няма да има разговор, до момента в който ръководещите вършат такива нелепости.

" Започнете да се държите по-отговорно, не сте в съпротива. Вземете се в ръце и започнете да управлявате ", съобщи още Биков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР