ГЕРБ няма да се явява на предсрочни избори. Това разкри

...
ГЕРБ няма да се явява на предсрочни избори. Това разкри
Коментари Харесай

Бойко Борисов проговори дали би правил отново предсрочни избори и разкри...

ГЕРБ няма да се явява на предварителни избори. Това разкри в Стара Загора министър председателят Бойко Борисов, предава Блиц.

„ Упражнението с предварителни избори го върших два пъти. Не ми отива, иска ми се смеете. Просто с патриотите като си говориме не се вижда такава вероятност. Просто това им е тактиката (на Българска социалистическа партия - б.а.) – хейт. “

Така Борисов разяснява поисканото от Българска социалистическа партия изключително съвещание на Народното събрание поради срутва на Търговския указател.

“За тях, които са на отмора, ще е изключително съвещание. Ние сме си на работа. Целия август ме следите, непрекъснато съм на обиколки по обекти ”, сподели министър-председателят.

Според премиера Бойко Борисов концепцията за предварителни парламентарни избори като летен мираж на левицата, която сега е на почивка. По време на следващата си ревизия по строителни обекти най-вече в източната част на страната, която тази неделя бе в Стара Загора, той акцентира, че в страната има дефицит на работна ръка, голям финансов запас и понижен външен дълг с 2,5 млрд.лева.

Той съобщи, че желаното от Българска социалистическа партия изключителното привикване на Народното събрание е следващ опит за популизъм на опозицията, дни преди началото на постоянната сесия.

По мотив рецензиите на БСП за срутва на Търговския регистър Бойко Борисов разяснява: „ Да, срина се заради некачествени дискове, които видях. Мисля, че четохте много за компанията, която с най-ниски цени е печелила. Въпреки всичко поставиха големи старания и до сряда ще е безусловно подготвен. Виждате, има страни, където изборите им пробиха с хакерски атаки и с какво ли не. Тука за всяко нещо се подвига голяма врява. “
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР