ГЕРБ няма да се яви самостоятелно на парламентарните избори на

...
ГЕРБ няма да се яви самостоятелно на парламентарните избори на
Коментари Харесай

ГЕРБ се явяват на изборите в коалиция със СДС

ГЕРБ няма да се яви независимо на парламентарните избори на 4 април. Това стана ясно откакто партията внесе документите си в Централната изборна комисия в последния вероятен миг. Коалицията не е обаче нова. ГЕРБ ще се явят дружно със Съюз на демократичните сили, с които участваха и на евроизборите.
Подписите бяха импортирани от ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова, депутатът от ГЕРБ Тома Биков, водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов и други Подадени са 9 999 подписа.

" За годините, в които управляваме, доказахме, че имаме воля да градим България и да реализираме забележими резултати. Доказахме, че можем да носим отговорност. Нашата рецепта за триумф е " Работа, работа, работа ". Това и обещаваме на гласоподавателите. Заедно с съдружните ни сътрудници от Съюз на демократичните сили имаме стратегия с ясни цели и цели ", изясни доктор Даниела Дариткова, представена от Нова телевизия.

Тя акцентира, че ръководителят на партията - министър председателят Бойко Борисов, също ще бъде лидер на листа.

Като невъзможни сътрудници от обединението ГЕРБ/СДС показаха Българска социалистическа партия и " Атака ".

Впечатление прави “волята да се гради България”. Заявката на доктор Дариткова идва на фона на редица кавги, свлачища и срутища, пропаднало метро, шахти-убийци, които дебнат по улиците на столицата, чийто градоначалник е пак… от ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР