ГЕРБ няма да приеме правителство с министри Кирил Петков и

...
ГЕРБ няма да приеме правителство с министри Кирил Петков и
Коментари Харесай

Даниел Митов: Няма да приемем правителство с министри Петков и Василев

ГЕРБ няма да одобри държавно управление с министри Кирил Петков и Асен Василев. Това съобщи депутатът Даниел Митов от ГЕРБ в коридорите на Народното събрание във връзка третия мандат.

Декларация сред партиите за третия мандат, препоръчана за гласоподаване, е несериозна, счита Митов.

Вчера водачите на ГЕРБ и „ Демократична България “ се схванаха за петте целта, към които би трябвало да се обединят партиите за третия мандат. А точно влизането на страната в еврозоната и Шенген, задвижване на ПВУ, рационализация на армията и правосъдната промяна. Евентуалното държавно управление ще бъде „ техническо “ и ще стъпи на декларация, сходна на тази на „ Продължаваме промяната “, изясни Иванов през вчерашния ден. Този вид обаче е лекомислен съгласно Митов.

Хубаво е да стартираме да работим по разпоредбите на парламентарната народна власт, такива, каквито ги познаваме и по механизмите, по които се поемат съществени задължения. А точно: лидерски диалог, прецизират се целите и те биват или не биват подкрепени от Народното събрание, само че когато има лидерски диалог е обикновено и парламентарните групи да застанат зад написаните задължения, изясни Митов. И той повтори тезата на Иванов, че не става въпрос за обединения, а за съответни задания.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР