ГЕРБ носи цяла отговорност за лицата, потърпевши . Има Магнитски

...
ГЕРБ носи цяла отговорност за лицата, потърпевши . Има Магнитски
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Има Магнитски бури и първият отнесен е ГЕРБ

" ГЕРБ носи цяла отговорност за лицата, пострадали. Има " Магнитски стихии " и първият отвеян е ГЕРБ. Вторият отвеян от тази стихия е политическият план на Васил Божков ". Това сподели Татяна Дончева, водач на " Движение 21 ", част от обединението " Изправи се! Мутри вън! ". Тя добави:
" Политическа партия ГЕРБ носи отговорност освен за Александър Манолев, който беше заместник-министър, само че и за Делян Пеевски и за Илко Желязков, който по времето на цялото тяхно ръководство беше основна фигура в ресурсни зони и най-после го направиха заместник-шеф на ДАТО ".
 Татяна Дончева: Проверките за подслушванията са кръстосани Татяна Дончева: Проверките за подслушванията са кръстосани
Проверките за подслушванията нормално са кръстосани и са осъществявани разнообразни инспекции на Министерство на вътрешните работи и ДАНС. Това разгласи съпредседателят на ко...
По думите ѝ глобите на Съединени американски щати са освен знак към българската страна, само че и към частните субекти, които имат общи планове или считат да подписват покупко-продажби с лицата и фирмите, които са осветени.
" Движение за права и свободи си даваха сметка, че би трябвало да минат един интервал на химическо почистване.Това си личеше по тяхното държание в 45-ия парламент ", разяснява още Дончева.
В предаването " Неделя 150 " лидерката на " Движение 21 " изрече убеденост, че обединението " Изправи се! Мутри вън! " ще влезе в 46-ото Народно заседание:
" Нашите акценти са поставени върху разграждането на модела " Борисов ", което не е по никакъв начин лесна работа ".
 Татяна Дончева за рокадата в ДАНС: Не можете да извършите селския шеф началник на национална работа Татяна Дончева за рокадата в ДАНС: Не можете да извършите селския шеф началник на национална работа
Кой и защо го е изкадрувал - не знам, само че би трябвало съществено да се обмисли решението. Не можете да извършите селския шеф началник на на...
Според нея няколко изказвания на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов са съкратили живота на предходния парламент, а казусът за невъзможността на 45-ото Народно събрание да излъчи държавно управление е бил, че Има Такъв Народ не са били в положение да излъчат държавно управление.
" За да бъде разграден моделът " Борисов " ще би трябвало да има парламентарно болшинство. Най-хубаво ще е то да бъде от политическите сили на смяната - ИМВ, Демократична България и Има Такъв Народ. Ако математическият общ брой за това не стигне, ще би трябвало да оказват помощ и другите сили.... Ще би трябвало да се търсят съществени специалисти, каквито в България не са под път и над път. Може да се употребяват и министри от служебното държавно управление ", разяснява още Дончева.
Тя акцентира, че партиите на статуквото могат да имат законодателни претенции, които да бъдат разисквани и почетени от партиите на смяната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР