ГЕРБ не са се вторачили в мандата, а какви са

...
ГЕРБ не са се вторачили в мандата, а какви са
Коментари Харесай

Тома Биков: Аферата Nexo има много по-мащабни и дълбоки измерения от това, което до знаем

ГЕРБ не са се вторачили в мандата, а какви са главните цели на държавно управление с третия мандат, даден на Българска социалистическа партия, сподели пред Българска национална телевизия Тома Биков от ГЕРБ. Той изясни, че партията му би подкрепила избрани политики на социалистите, само че по главните тематики на дневния ред, даже и на геополитиката и на света, освен на България те са на много разнообразни позиции.

За връчването на третия мандат Тома Биков означи: „ Ние смятахме, че има по-високи шансове да има държавно управление с целите на Демократична България, тъй като в този парламент няма по какъв начин да се случи държавно управление без поддръжката на ГЕРБ явно и няма по какъв начин да се случи държавно управление само на ГЕРБ ”.

По думите му „ аферата NEXO ” има доста по-мащабни и по-дълбоки измерения от това, което досега знаем. 

„ Днес приехме комисия, която да изследва този проблем. Там има явни взаимоотношения на тази корпорация с българската политика и то по един метод, който може би е легален, тъй като подаяние от 20 000 лева, направени от 5-7 чиновници на NEXO към Демократична България, не е наказуемо на първо четене, само че на второ четене изплуват доста съществени проблеми. Единият проблем е, на Сметната палата не им ли е направило усещане, че едни и същи чиновници всяка година вършат 20 000 лева дарения - това не са малко пари ”, уточни Биков.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР