ГЕРБ не са манипулирали изборните резултати чрез изборните протоколи. Представителите

...
ГЕРБ не са манипулирали изборните резултати чрез изборните протоколи. Представителите
Коментари Харесай

ГЕРБ отхвърлиха обвиненията за манипулация на изборите в София

ГЕРБ не са манипулирали изборните резултати посредством изборните протоколи. Представителите на Секционните комисии са провели изборния развой в столичния регион Искър обикновено. Това обявиха на ексклузивен брифинг в централата на ръководещата партия във връзка на обвиняванията, отправени от Борис Цветков от Българска социалистическа партия.

„ В регион Искър не стопираха нито лъжите, нито операциите, нито нападките, нито подправените вести. Сблъскахме се с нарушение на изборното законодателство – разполагане на пропагандни материали на неразрешени места. Всяка наша реакция беше атакувана с персонални обиди и още веднъж подправени вести “, съобщи Лорита Радева, общински консултант от ГЕРБ в София.

Със своите обвинявания Борис Цветков желае да извлече дивиденти и да прикрие обстоятелствата, че не е приключил никаква работа, добави тя.

Новоизбраният кмет на регион “Искър ”, който беше упрекнат в пазаруване на гласове, пък заяви, че е омерзен и потиснат от акцията.

Изборите завършиха, само че не на езика на омразата,манипулативните внушения в никакъв случай няма да изоставен някои от претендентите на тези избори. Това съобщи ръководителят на националния избирателен щаб на ГЕРБ Цветомир Паунов.

Реакцията на ръководещите във връзка импортираните заявления от Българска социалистическа партия – Искър в Министерски съвет, СОС и Министерство на вътрешните работи за изборни операции в столичния регион „ Искър “

От ГЕРБ считат, че с дейностите и изявленията си Мая Манолова „ сапунисва с разнообразни перилни препарати “ своя имидж и търси опити да оправдае загубата. „ Ако продължава по същия метод нищо положително не чака политическия й план “, счита Паунов.

Новоизбраният общинският консултант Лорита Радева съобщи, че през целия избирателен развой не стопираха лъжите и нападките, не съблюдаваха изборното законодателство, произвеждаха подправени вести.

Радева отхвърли изказванията на кандидат-кмета на регион „ Искър “ Борис Цветков, че документите в секционната комисия са манипулирани резултатите. „ За мен не е изненада държанието на господин Цветков, който не живее в този регион и не познава проблемите на живеещите.

Новоизбраният кмет на столичния регион „ Искър “ Ивайло Цеков съобщи, че е потиснат. „ Директно мога да кажа, че нито съм взел участие,нито съм провел такива акции. Готов съм да окажа всякакво подпомагане на органите “

На въпрос на БГНЕС по какъв начин ще разясняват настояването на Цветков да се прекъсне церемонията по встъпване на служба на кмета в регион Искър, Цветомир Паунов дефинира изявлението като следващата операция и неистина. „ С сходни дейности Българска социалистическа партия убеждавам ви ще основават единствено безпорядък в региона, предизвести Паунов.

По-рано през днешния ден Борис Цветков от Българска социалистическа партия, който загуби балотажа за кметското място в региона, заяви, че Цеков е записан от камера на хранителен магазин в региона по какъв начин приказва с ромски водачи за пазаруване на гласове. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР