ГЕРБ не са манипулирали изборните резултати чрез изборните протоколи. Представителите

...
ГЕРБ не са манипулирали изборните резултати чрез изборните протоколи. Представителите
Коментари Харесай

БСП искат служебна победа в район Искър, според ГЕРБ

ГЕРБ не са манипулирали изборните резултати посредством изборните протоколи. Представителите на секционните комисии са провели изборния развой в столичния регион "Искър " обикновено. Това обявиха от ГЕРБ на ексклузивен брифинг в централата на партията във връзка на обвиняванията, отправени от Борис Цветков от Българска социалистическа партия.

„ В регион "Искър " не стопираха нито лъжите, нито операциите, нито нападките, нито подправените вести. Сблъскахме се с нарушение на изборното законодателство – разполагане на пропагандни материали на неразрешени места. Всяка наша реакция беше атакувана с персонални обиди и още веднъж подправени вести. Със своите обвинявания Борис Цветков желае да извлече дивиденти и да прикрие обстоятелствата, че не е приключил никаква работа “, съобщи общинският консултант от ГЕРБ Лорита Радева.

Новоизбраният кмет на регион "Искър " Ивайло Цеков, който беше упрекнат в пазаруване на гласове, заяви, че е омерзен и потиснат от акцията. „ Свидетели сме на операции и внушения от всевъзможен вид “, означи той и отхвърли да е приказвал с който и да било за покупката на гласове. Цеков се закани да отбрани името си в съда.

По-рано през днешния ден Борис Цветков от Българска социалистическа партия, който бе претендент за кмет на региона, само че загуби, заяви, че Цеков е записан от камера на хранителен магазин в региона по какъв начин приказва с ромски водачи за пазаруване на гласове.

"Твърденията на инициативния комитет, издигнал Мая Манолова за кмет на София, не демонстрират обикновено политическо държание. Ние като най-голямата и виновна партия няма да позволим да сме непрекъснат обект на изказвания, които не дават отговор на истината ". Това съобщи регионален координатор на ГЕРБ Цветомир Паунов във връзка настояването на инициативния комитет на Манолова за анулиране на изборите в София.

„ Г-жа Манолова непрекъснато сапунисва и лъска своя имидж. Ако се пробва да търси причина за загубата на изборите по този метод, не я чака нищо хубаво в политическата ѝ кариера “, предвижда той. „ Давността на аферата "Костинброд " още не е отминала “, напомни Паунов.

„ Тези същите хора, изгубили изборите в София, в този момент търсят аргументите в нас за това. Вместо да честитят на съперника си и да продължат, сме очевидци на сходни внушения. Все някой различен им е отговорен за загубата. Тази политика на ненавист и опълчване не носи нищо положително “, показват от ГЕРБ.

Паунов добави, че съперниците им непрекъснато пръскат подправени вести и изкривяват действителността. „ Всичко това от някой, който се има за сериозен политик “, означи той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР