ГЕРБ не са манипулирали изборните резултати чрез изборните протоколи, предава

...
ГЕРБ не са манипулирали изборните резултати чрез изборните протоколи, предава
Коментари Харесай

ГЕРБ отхвърлиха обвиненията за манипулация на изборите в София

ГЕРБ не са манипулирали изборните резултати посредством изборните протоколи, предава БГНЕС. Представителите на Секционните комисии са провели изборния развой в столичния регион Искър обикновено. Това обявиха на ексклузивен брифинг в централата на ръководещата партия във връзка на обвиняванията, отправени от Борис Цветков от Българска социалистическа партия.
„ В регион Искър не стопираха нито лъжите, нито операциите, нито нападките, нито подправените вести. Сблъскахме се с нарушение на изборното законодателство – разполагане на пропагандни материали на неразрешени места. Всяка наша реакция беше атакувана с персонални обиди и още веднъж подправени вести “, съобщи Лорита Радева, общински консултант от ГЕРБ в София.
Със своите обвинявания Борис Цветков желае да извлече дивиденти и да прикрие обстоятелствата, че не е приключил никаква работа, добави тя.
Реакцията на ръководещите във връзка импортираните заявления от Българска социалистическа партия – Искър в Министерски съвет, СОС и Министерство на вътрешните работи за изборни операции в столичния регион „ Искър “ 
От ГЕРБ считат, че с дейностите и изявленията си Мая Манолова „ сапунисва с разнообразни перилни препарати “ своя имидж и търси опити да оправдае загубата. „ Ако продължава по същия метод нищо положително не чака политическия й план “, счита Паунов.
Лорита Радева отхвърли изказванията на кандидат-кмета на регион „ Искър “ Борис Цветков, че документите в секционната комисия са манипулирани резултатите. „ За мен не е изненада държанието на господин Цветков, който не живее в този регион и не познава проблемите на живеещите. 
Новоизбраният кмет на столичния регион „ Искър “ Ивайло Цеков съобщи, че е потиснат. „ Директно мога да кажа, че нито съм взел участие,нито съм провел такива акции. Готов съм да окажа всякакво подпомагане на органите “
На въпрос на БГНЕС по какъв начин ще разясняват настояването на Цветков да се прекъсне церемонията по встъпване на служба на кмета в регион Искър, Цветомир Паунов дефинира изявлението като следващата операция и неистина. „ С сходни дейности Българска социалистическа партия убеждавам ви ще основават единствено безпорядък в региона, предизвести Паунов.
По-рано през днешния ден Борис Цветков от Българска социалистическа партия, който загуби балотажа за кметското място в региона, заяви, че Цеков е записан от камера на хранителен магазин в региона по какъв начин приказва с ромски водачи за пазаруване на гласове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР