ГЕРБ не са егоисти и затова не подават оставка. Проектът

...
ГЕРБ не са егоисти и затова не подават оставка. Проектът
Коментари Харесай

Караянчева: Като протестирате срещу лошия Бойко, ходете пеша, а не с меторото!

ГЕРБ не са егоисти и по тази причина не подават оставка. Проектът за конституция е единствено покана за диалог. Управляващите няма да оставят страната в идните най-трудни месеци. Който стачкува против неприятния Бойко, не би трябвало да се вози на метрото.

Такива заключения направи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева не среща с партийния актив в Лом. Тя държа бойна, изпълнена с рецензии към искащите оставката на кабинета, тирада пред локалната конструкция на ГЕРБ. Обясни, че ръководещите не се опасяват от оставка, само че няма да я подадат, тъй като са виновни.

Ми върви пешком, бе!

" Някои си пътуват с хубавите коли по автомагистралите на Борисов и викат: Ама те не стават. Ми що не ги направихте вие като не стават? Що не ги направихте, а в този момент критикувате? Метрото! Отиват, стачкуват против неприятния Бойко, качват се на метрото и се прибират у дома. Ходи пешком, бе! Това е ситуацията. И по тази причина няма да подадем оставка. Защото сме виновни по това, което вършим ", разпалено съобщи Караянчева.

Преди да изясни за автомагистралите и метрото и на премиера тя описа, че партията е подготвена за избори. Тя била сигурна, тъй като имала наблюдения върху работата на структурите по места. Но изборите били " егоистичният вид ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР