ГЕРБ не могат да разпишат празен чек на второто служебно

...
ГЕРБ не могат да разпишат празен чек на второто служебно
Коментари Харесай

ГЕРБ: Не можем да разпишем празен чек за актуализация на бюджета

ГЕРБ не могат да разпишат празен чек на второто служебно държавно управление на Румен Радев за актуализация на бюджета.

В малко изказване пред медиите депутатът от ГЕРБ Александър Иванов изясни, че ексуправляващите могат да разясняват актуализацията на бюджета тогава, когато бъде образувана бюджетна комисия.
 Журналист: Има Такъв Народ и ГЕРБ работят дружно, с цел да блокират сформиране на каквото и да е държавно управление Журналист: Има Такъв Народ и ГЕРБ работят дружно, с цел да блокират сформиране на каквото и да е държавно управление
" Действията на ГЕРБ и " ИТН " (ИТН) на процедура целят да блокират юридически както връчването на идващ мандат, по този начин и в пер...

Иванов вижда сред парламентарните групи. " Бюджет на страната се гледа при болшинство, което за втори следващ път и в границите на сегашния парламент под дирижирането на президента Румен Радев няма, ние не можем да разясняваме като нямаме изложени числа пред бюджетна комисия ", уточни Александър Иванов.

„ Иначе в този момент да разясняваме числа в чувал не можем да създадем и не смеем да твърдим, че ще бъдем виновни при разписването на подобен празен чек на втори длъжностен кабинет на президента Радев “, приключи депутатът.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР